Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cz Wy tez pierzecie nastawiajac na specjalne programy dzieciece?? ja nastawilam + podwojne plukanie i wyszlo mi 2h

. ale piore tak tylko rzeczy blizsze cialku
a reszte - spodenki, bluzy itp, normalny, szybki program. hmmm, moze zle?? nie wiem. 

powinnam miec takie zwisajace "cos " nad lozkiem i tego sie trzymac przy wstawaniu i obracaniu.

. nie przemeczaj sie 
ale powodzenia w zalatwieniu wszystkich spraw :-)

trzymamy kciuki.
daj znac jak najszybciej.

Przynajmniej jednak M uporał się z półkami do szaf w przedpokoju i mogę zacząć przekładać rzeczy z szafy
W końcu coś idzie do przodu i mam nadzieję, że już niedługo i ja będę mogła pochwalić się kącikiem dla Małgosi;-)

Ty to masz nosa do zakupów;-)
Super, że sprawa w sądzie skończyła się dla Ciebie pomyślnie
Ja też ostatnie dokładne USG z pomiarami miałam w 24 tygodniu i nie wiem jak rośnie mała

Co na to Twój gin?
Ale Twój dzidzius już duży

) po pierwsze TRZYMAM KCIUKI ZA OBRONY!!!!
No a jutro jedziemy po ten wózek, tak jak już gdzieś wczesniej pisałam, no i resztę drobiazgów chyba też kupimy bo powiem szczerze że sama do miasta już się nie wybiorę więc kiedy mąż jest w domu to trzeba wykorzystać okazję
Poza tym jeszcze jutro idę do lekarza rodzinnego po tabletki, które muszę brać razem z fenoterolem bo jak policzyłam nie starczą mi do wizyty u gina a brać muszę.