marii79
Aktywna w BB
Dzien dobry :-) dziekuje dziewczyny za mile przyjecie;-)
Luizka4don - ja tez mam problem z nogami
a biodra bola,ze szkoda gadac,a co do arbuzow to uwielbiam i nie popuszcze jak juz gdzies zobacze:-)
pati1982 - ja nie spie od 6,sniadanko zaliczone i kawka aktualnie:-)
sierpien8 - no dokladnie goraca sobota juz nie ma czym dychac u nas:-( ale damy rade;-)
Luizka4don - ja tez mam problem z nogami
a biodra bola,ze szkoda gadac,a co do arbuzow to uwielbiam i nie popuszcze jak juz gdzies zobacze:-)pati1982 - ja nie spie od 6,sniadanko zaliczone i kawka aktualnie:-)
sierpien8 - no dokladnie goraca sobota juz nie ma czym dychac u nas:-( ale damy rade;-)
i poprawi nastroj, a za tydzien czeka mnie ślub mojej mamusi i mam być świadkową
nie wiem jak to zniese jak będzie upał, troszkę mi to nie na rękę ale mama sie uparła i już, jak będę kapać z ryjka i włosy będą całe mokre to nawet do zdjęcia nie stane, nie chce sie takiej pozniej ogladać :-) no nic, lece sie ubierac

, mysle zeby dzis pojechac nad wode, ale oczywiscie w stroj sie nie mieszcze :-), zobaczymy co z tych moich planow wyjdzie, jak na razie zycze wszytskim milego dnia i udanych wizyt
!
ciągle ściana-sufit-podłoga i na dodatek klejące się ciało ehh. Nadchodzą kolejne czarne chmury oby padało
nie będzie źle za tydzień dasz radę :-)