N
navijka
Gość
Dobry wieczor
))
Melduje ze pooopa wymoczona (za Ciebie Bombusiu tez
),woda w morzu lodowata, faszerowane cukinie zjedzone

a M znowu na rybach
bede musiala tego mojego chlopa do porzadku przywolac chyba
...
Zmeczona jestem potwornie, ale fajne to zmeczenie takie od aktywnosci....a nie od nicnierobienia
Pajka -
jak to szyjki brak???Moze Ty bedziesz z tych co im sie wszystko rozwiera i nic nie czuja? Uwazaj na siebie mamuska
Ehtele - fajnie ze pogodzeni
Bombusiu - razem z M ten prysznic braliscie????

Riba - strzezonego Pan Bog strzeze - przynajmniej spokojna jestes. Chyba kazda z nas ma takiego stresa lekkiego ze jak cos sie bedzie dzialo i pojedzie na IP to ja odesla z kwitkiem i jeszcze nagadaja....przynajmniej ja tak mam
Sarka - jak masz sie bac i stresowac a da sie przelozyc to wal jak w dym
Wuzelku - welcome back
))) No i jak wszystkie chyba czekam na relacje
w swoim czasie oczywiscie!
Alaa - zazdroszcze prasujacego M!!!!!!Mnie czeka jutro caly koszyk prasowania
mialo byc dzisiaj ale zesmy wybyli....i tak sie odklada z tyg. na tydzien - a ja coraz ciezsza a z koszyka nie ubywa
Mialam cos jeszcze pisac ale mi z glowy wylecialo
Dobrej nocki (cokolwiek by to mialo znaczyc
)
Melduje ze pooopa wymoczona (za Ciebie Bombusiu tez
),woda w morzu lodowata, faszerowane cukinie zjedzone

a M znowu na rybach
bede musiala tego mojego chlopa do porzadku przywolac chyba
...Zmeczona jestem potwornie, ale fajne to zmeczenie takie od aktywnosci....a nie od nicnierobienia

Pajka -
jak to szyjki brak???Moze Ty bedziesz z tych co im sie wszystko rozwiera i nic nie czuja? Uwazaj na siebie mamuska
Ehtele - fajnie ze pogodzeni

Bombusiu - razem z M ten prysznic braliscie????

Riba - strzezonego Pan Bog strzeze - przynajmniej spokojna jestes. Chyba kazda z nas ma takiego stresa lekkiego ze jak cos sie bedzie dzialo i pojedzie na IP to ja odesla z kwitkiem i jeszcze nagadaja....przynajmniej ja tak mam

Sarka - jak masz sie bac i stresowac a da sie przelozyc to wal jak w dym

Wuzelku - welcome back
w swoim czasie oczywiscie!Alaa - zazdroszcze prasujacego M!!!!!!Mnie czeka jutro caly koszyk prasowania
mialo byc dzisiaj ale zesmy wybyli....i tak sie odklada z tyg. na tydzien - a ja coraz ciezsza a z koszyka nie ubywa
Mialam cos jeszcze pisac ale mi z glowy wylecialo

Dobrej nocki (cokolwiek by to mialo znaczyc
)