reklama

Sierpień 2010

Dobry wieczor:)))
Melduje ze pooopa wymoczona (za Ciebie Bombusiu tez:-D),woda w morzu lodowata, faszerowane cukinie zjedzone:tak::tak::tak:a M znowu na rybach:wściekła/y:bede musiala tego mojego chlopa do porzadku przywolac chyba:baffled:...
Zmeczona jestem potwornie, ale fajne to zmeczenie takie od aktywnosci....a nie od nicnierobienia:-p

Pajka - :szok:jak to szyjki brak???Moze Ty bedziesz z tych co im sie wszystko rozwiera i nic nie czuja? Uwazaj na siebie mamuska:tak:
Ehtele - fajnie ze pogodzeni:tak:
Bombusiu - razem z M ten prysznic braliscie????:-p:-D
Riba - strzezonego Pan Bog strzeze - przynajmniej spokojna jestes. Chyba kazda z nas ma takiego stresa lekkiego ze jak cos sie bedzie dzialo i pojedzie na IP to ja odesla z kwitkiem i jeszcze nagadaja....przynajmniej ja tak mam:zawstydzona/y:
Sarka - jak masz sie bac i stresowac a da sie przelozyc to wal jak w dym:tak:
Wuzelku - welcome back:)))) No i jak wszystkie chyba czekam na relacje:tak:w swoim czasie oczywiscie!
Alaa - zazdroszcze prasujacego M!!!!!!Mnie czeka jutro caly koszyk prasowania:wściekła/y:mialo byc dzisiaj ale zesmy wybyli....i tak sie odklada z tyg. na tydzien - a ja coraz ciezsza a z koszyka nie ubywa:no:

Mialam cos jeszcze pisac ale mi z glowy wylecialo:szok:
Dobrej nocki (cokolwiek by to mialo znaczyc:-D)

reklama
melduje, ze u nas wszystko ok. na razie cisza porodowa ;-). w poniedzialek ide na badania, a we czwartek na wizyte z ktg. odezwe sie jakos w tygodniu.
jutro Nasza Mała konczy pelne 37 tygodni, wiec patologia w razie rozpoczecia akcji nam z góry nie grozi :-D
powodzonka wszystkim i udanej niedzieli, ma padać :tak:
dobranocka :-)

Hello!

Nareszcie chłodno!

Któraś pytała o ktg. U nas w ogóle nie robią. Dopiero jak ciąża się przeterminuje i skończy się 41tc wysyłają na oddział i tam ma się już regularnie ktg, wcześniej nie ma możliwości niestety.

Miłej niedzieli!

Witam!!!!

Wuzelku cieszę się, ze już jesteście w domku, pozdrawiam:) i czekam na relacje z porodówki:tak:
Ehtele ochhh czytam, ze cud, miód juz u Ciebie no to świetnie, niedziela wasza:):happy:
Sarka ja nie miałam jeszcze robionego KTG, ale w srode mam wizyte to podpytam lekarza, choc on mi sie wypytuje, czy czuje jakiś skurcze....nieeeeeeeee nie czuje:no:
navijka swietnie, ze wymoczyłaś za mnie poope od razu mi było chłodniej he he:-D....prysznic bralismy razem....wypozyczyć Ci mojego M do prasowania???jeden Haineken i jeeedzie żelazkiem bez ustanku:-D:rofl2:
Monia jak tam Twoje samopoczucie dzisiaj???? lepiej już??? Farba kupiona???

U nas popadło wczoraj całe....5 min. o 23.00 więc leżałam na balkonie na leżaku i sie raczyłam ta przepiękną chwilą:)
Wczoraj po...4 m-cach poszalelismy z M :szok:dosłownie, bał sie sraszliwie i zachowywał jak prawiczek :szok::szok:i mówi "oj bo jeszcze coś przekombinujesz odważna jesteś", ale biedactwo długo nie poszalał po takim poście :-Dhi hi, a jaki kochaniutki jest od rana ho ho!!!:-D
A ja spałam ja zabita dzisiaj.

witam sie
u mnie wczoraj przeszły dwie nawałnice oj jak cudnie było no i dzisiaj słonca nie ma wiec jest super:)
Na obiad dzisiaj robie rybe po hiszpańsku :) ciekawe jak wyjdzie:)

Co do ktg to ogólnie nie robia przed skonczonym 40 tc chyba, z elekarz widzi taką potrzebe wie dziewczynki nie panikujcie bo jak lekarz widzi, ze wsio jest ok to nie zleca tego badania bo i po co męczyć dzidziołka:)

Moze dzisiaj poprasuje jak jest troszku chłodniej tylko mi sie wyjątkowo nie chce :P

Ehtele ciesze sie, ze u Was wsio dobrze
Bombusia no a Ty to szalejesz:P

Witam,

Dziś ciężarówki nie powinny marudzić, bo jest jakieś 10 st mniej:-D:-D
Lało całą noc...uwielbiam zasypiać jak pada...
Zero skurczy, nocka całkowicie spokojna:szok: - chyba się oswoiłam już z tym sierpniem...:happy:

Dziś obiadek u teściowej - potem urodzinowy grill u dziadka:tak: Więc gotować nie muszę, dzień zajęty - nie będę mieć czasu przynajmniej na głupie myślenie w stylu kiedy ja w końcu urodzę:-)

A jutro popołudniem czekam mnie wizyta u gienka - spotkanie oko w oko z Olkiem (za pośrednictwem USG) już ja z nim pogadam i przemówię do rozsądku hihihiih:-p Trzymajcie ze mnie kciuki... Po wizycie jadę do siostrzyczki, która ma urodzinki - też będzie grill z tej okazji:-D Więc najbliższe dwa dni przepełnione i od razu mi lepiej...

Bogusiu jak u Ciebie?:tak:
Sarka ja nie miałam robionego ktg:sorry2::sorry2:
Bombusiu - szalona, szalona:-p

reklama
No ładnie pajeczko lody tak z rana :P

PS. Co taka cisza - miało być z górki - a ty gorąca linia całkiem zimna:-p:-p Proszę, któraś może się rozpakowuje???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry