reklama

Sierpień 2010

reklama
mi z kolei położna mówiła aby do kąpieli dolewac krochmal, jeśli dziecko ma wrażliwą skóre...
tzn zrobić kisiel z mąki ziemniaczanej...
a wy dolewacie mleczko???

kassia kładz ją jak najczesciej na brzuszku, pokazuj grzechotki, zagaduj i zacznie coraz dłuzej lezec, mój ma róznie raz polezy sam dłuzej, a czasami tez ma jakies nerwy , ochhh ale my mamy z tymi dzieciaczkami, ale Twoja pieknie spi w nocy zazdraszczam, mój cyca nadal co 2 h ale potem spi
Niuunia ja ogladam DDTVN i o tym eko wychowywaniu jest co tydzień, mówili tez o tych orzechach pioracych co polecała nam kiedys Nektarynka. Tylko to nie jest tanie takie wychowywanie...niestety. Ja mleka nie dolewam, bo kąpie w Balneum (podobne do Oliatum)
Ciamajdko mysle, ze mozesz juz nosic ten pas, a byłas juz u ginek po porodzie na kontroli??? ja ide we wtorek wreszcie

pisze jedna reka, bo mały mi usypia na kolanach, zwalił taka kooope, ze poszłam z nim pod umywalke heh, kałmuczek.
Ja tez wyjde na spacer po nastepnym karmieniu jak sie nie rozpada.
A propos gdzie Nektarynka??? tez w ogóle do nas nie zagląda:(

Zainspirowana Wami wyciągnęłam dziś matę edukacyjną:-D:-D

ojjj Olek odnalazł własne rączki;-) tzn. zorientował się, że je ma:-p
Bawił się wiszącym ptaszkiem, który miał w środku grzechotkę - oczywiście troszkę mu pomagałam bo wysoko te zabawki są więc troszkę je obniżyłam:tak: Wymęczyłam go z godzinkę a teraz próbuje zasnąć...

W kiecuszce Wam się oczywiście zaprezentuję jak tylko luby mi zrobi zdjęcie - albo po chrzcinach...jejku to już w niedzielę...

Bombusia:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no tak pisałaś o tym październiku - a ja głupia kolejny raz pytam - pseplasam...Autkiem się nie przejmuj znajdziecie lepsze:-) A jakie planowaliście kupić?

kassia181my na szczęście ubranko chrzcinowe dostaliśmy od znajomych, którzy dziecko chrzcili w maju więc odpadł nam ten wydatek... ;-) No i super, że załapała smoczek bo to znacznie życie ułatwia...

Natka oj przecież nie masz za co przepraszać...;-)

Ciamajdko myślę, że możesz...

dobra idę się ogarnąć - włosy umyć i pomalować się bo za chwile rehabilitacja - no o 13.15, ale wiadomo jak to z dzieckiem ja muszę się zrobić, potem go nakarmić, ubrać i ucieka czas jak szalony..

ciamajdka katarek kosztuje od 50-60 zł ,

ja tez mam taki pas , może i ja go uruchomie :) jedyny minus że to na kabel i najlepiej się sprawuje przy prasowaniu jak stoje przy kontakcie w jednym miejscu , bo jakoś usiedzieć w jednym miejscu długo nie moge :)

kasia181 http://www.katarek.pl/
do kupienia w aptece , na necie pewnie też , dwie zmienne końcówki to odsysania , szczoteczka do mycia , ogólnie fajna sprawa

Ostatnia edycja:
reklama
Bombusia ja akurat dziś nie przespałam to oglądałam pierwszy raz :-P ale właśnie z rozmowy wyczaiłam, że co tydzień panienki są :-P
ehtele to dobrze, że Olek zainteresowany nową zabawą :-) u mnie też wysoko są te zabawki ale mała wcale się nie interesuję - zresztą zastanawiałam się nad kupnej innej, bo tą w spadku dostaliśmy i 3 zabaweczki wiszą tylko nad głową

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry