Ciamajdka
Edusia'2010
Pospałam z małą, nici ze spaceru.. ale we śnie sobie na koniu pogalopowałam po łąkach
miałam 3 i trzymałam je w piwnicy
haha..
mam dwa pytania:
1. Edytka umie się przewrócić z brzucha na prawy bok, to źle..? robi to już od 2 dni.
2. O mnie-nadal mam połóg, tzn. taka brązowa woda... to normalne???
Bombusia jeszcze nie byłam u gienka, idę w przyszłym tygodniu.
Cayra a myslisz że daje efekty? kupiłam go dla lepszego samopoczucia, chyba go za mało stosowałam, ale teraz będe systematycznie.. ale czuć że cos tam robi, wibruje porządnie, aż skóra lekko boli.. i czuć mięśnie.
Anecia witaj znowu
wszystko się unormuje, leki to leki... i wazne że Adaś się najada, pamietaj o tym. Poza tym moja też po żarciu ostatnio nie chce spać. własnie ma bardzo aktywne dni.
lecę jeść bo się przebudza!!!!
mam dwa pytania:
1. Edytka umie się przewrócić z brzucha na prawy bok, to źle..? robi to już od 2 dni.
2. O mnie-nadal mam połóg, tzn. taka brązowa woda... to normalne???
Bombusia jeszcze nie byłam u gienka, idę w przyszłym tygodniu.
Cayra a myslisz że daje efekty? kupiłam go dla lepszego samopoczucia, chyba go za mało stosowałam, ale teraz będe systematycznie.. ale czuć że cos tam robi, wibruje porządnie, aż skóra lekko boli.. i czuć mięśnie.
Anecia witaj znowu
lecę jeść bo się przebudza!!!!
, ale 240 zł poszło na to
Poza tym zaliczyliśmy PZU i okazało się, że oprócz pieniędzy za urodzenie dziecka dostanę jeszcze za pobyt w szpitalu, bo byłam raz 6, a później 8 dni-więc się cieszę
Problem jest tylko w podnoszeniu główki-jak leży na brzuszku nie chce tego robić... A tak poza tym ładnie sztywno trzyma główkę jak ją trzymamy na rękach juz od dawna

jakos nie zdarzylam posprzatac. zaraz wraca M i mam nadzieje, ze wtedy chociaz komode zdarze zrobic