Lea28
Fanka BB :)
A u mnie mlody budzi sie okolo 6-7 rano na mleko wypije i pospi jeszcze tak do 8-9 i jestesmy sobie aktywni nastepnie o 11 mliczko i znowu jestesmy aktywni okolo 12-13 drzemka 30 minut potem znowu jestesmy aktywni o 15 mliczko potem znowu zabawa tak okolo17 drzemka 15 do 30 minut i znowu zabawa o 18.30 idziemy sie kapac o 19 pijemy mlliko i z reguly o 19.30 juz spimy i tak sobie spimy do 2 albo 3 w nocy pijemy mliko i lulamy do 6 albo 7 rano taki mamy to lancuszek. mam baaaaaardzo aktywne dziecie
z jedenej strony fajnie bo wieczorem juz mam spokoj ale czasami fajnie by bylo jak mlody pospal by troszke wiecej w ciagu dnia bo jak juz jest ten wieczor to ja padam jak mucha
z jedenej strony fajnie bo wieczorem juz mam spokoj ale czasami fajnie by bylo jak mlody pospal by troszke wiecej w ciagu dnia bo jak juz jest ten wieczor to ja padam jak mucha

, Alanek oczywiscie znów spał i nic nie wie, ze był przekładany z fotelika do wózka itd. heh
no to katastrofa rzeczywiscie, ale my to przy tych dzieciaczkach takie zalatane, ze nie dziwota
heh, chyba nam wynagrodzono te upały co były jak chodziłysmy z brzucholami, sorry toczyłysmy sie
oby zima była łagodna co by mozna łazić z wózkami, abysmy nie zamarzały, bo dzieciaczka to opatulisz, a my
koszmar, ten jego smutny wzrok:-(!