Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przepraszam wszystkich ale musze się odnieść...
Luizko błagam.... nie nakręcaj się... nie chcę byc niemiła ani nie chce wprowadzać nerwowej atmosfery,ale jak juz piszesz to pisz prawdę... albo po prostu nie "ulepszaj" rzeczywistości... albo ja jestem tępa albo nie znam się na rozwoju dzieci, ale na pewno dziecko 5 miesięczne nie siedzi, jedynie chwilkę usiądzie jak sie je podeprze a NIE POWINNO SIE TEGO ROBIĆ... nie wiem czy o tym wiesz... poza tym mógł złapać za szczebelki ale PODNOSIĆ SIĘ SAMEMU? po prostu je trzymał i chciał je bliżej mieć siebie dlatego pewnie lekko sie podniósł... po 3. piszesz że dałaś go na nocnik tylko na chwilkę, a za moment sie okazuje że był na nim 2 minuty... i zrobił siku i kupę? może akurat kupę przy okazji sikania, a wysikał się przypadkiem... życzę Ci jak najlepiej, ale nie rób z nas idiotek albo przynajmniej nie ze mnie, skoro wszyscy Ci wierzą...
Wiem co się działo na wątku o zywieniu swojego czasu, jakoś zamilkłaś po tej aferze z pomidorówką a byłaś codziennie do tamtej afery... nie odzywałam się tam bo wydawało mi się to bez sensu, każdy robi z wlasnym dzieckiem co chce... Nie mówię, że akurat źle robisz, bo tak naprawde podejrzewam jedynie że koloryzujesz ... I mam nadzieje że mam rację, bo Twój Piotruś jest chory, może masz go za zdrowego ale jego organizm cały czas się regeneruje... do Twojej kobiecej i matczynej intuicji chciałabym przemówić abyś sie opamiętała... albo w zachowaniu albo w koloryzowaniu... nie musisz mi na to odpisywać.. a jak chcesz to możesz mnie nawet zbesztać, spodziewam się tego...
praktycznie wcale forumowiczom nie zwracam na nic uwagi, no raz zwróciłam Shyli (słynna afera), ale czytając to wszystko mnie nosi... a skoro piszesz to licz sie z opinią. Czy tylko mnie to razi?
Natka. było podejrzenie skazy, ale jak juz pisałam plamy zeszły.. mleka nie piję, a sypie ja po czekoladzie (sprawdziłam). Pediatra mi mówił że jak plamy będą sie utrzymywac to przejdziemy na nutramigen ale jak widać, nie ma na razie takiej potrzeby.
Już się nie mogę doczekać :-)
W końcu właśnie przyczaiłam się i upolowałam na przewijaku:-)