koralowa
Mama swego synka
Dzieki.Ulga na dzieci w pytaniach i odpowiedziach - Ulgi i odliczenia - PITy
i wszystko będzie jasne;-)
Czyli ulga za sierpien sie nalezy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki.Ulga na dzieci w pytaniach i odpowiedziach - Ulgi i odliczenia - PITy
i wszystko będzie jasne;-)
U nas 6w1 kosztuje 180zł, jutro ma być właśnie 3cia dawka... Mówisz, że lepiej podać 5w1 + WZW typu B? Tak się robi?
Dziewczyny wiem, ze moze to dziwne pytanie ale powiedzcie mi kochane, czy jak dziecko ząbkuje to ma białe czy czerwone dziąsła ?
Według mnie Julce cos tam zaczyna sie dziac, dziąsła spuchniete, jakies białawe, lekki stan podgorączkowy cały czas, ślinotok ( zupełnie tak jak u andzi1987) a lekarka twierdzi ze jeszcze niczgłupiałam juz :-)
![]()
![]()
![]()
Pytam, bo widzę strasznie duże porcje - Lea - 230ml - wg zaleceń w 6 miesiącu życia porcja to 180ml - Riba - U Ciebie znowu porcyjki malutkie 125ml obiadku...
powiem Wam, że rano miałam jakoś więcej werwy i normę na steperze zrobiłam szybciej, a nawet dorzuciłam sobie troszkę;-) Nie wiem ile będę miała chęci żeby ćwiczyć z rana, przed śniadaniem...ponoć tak jest lepiej...zobaczymy:-)
na dodatek stwierdziła, że mała robi czasami kupę jak zając (takie bobki) i to pewnie po czekoladzie
byłam w szoku...jeszcze powiedziała, że małą sypie po wedlowskiej czekoladzie, a po biedronkowej nie...byłam w szoku, że taka mała jada już nawet bigos, ptasie mleczko, czekoladę, kanapki itp nie wiem może ja jestem jakaś dziwna
dziś ma podjechać do innego sklepu, może się uda coś kupic...boję się jeszcze Małemu dawać marchewki żeby Go znowu nie "przytkało". Jednak będę musiała spróbować, bo nie da się bez marchewki hmmm tylko kiedy

i oczywiście potem ulewanko
, co do słoiczków to ponieważ dopiero zaczynamy to na razie podaję mniejsze porcje zwiększając stopniowo ilość, to mówisz że to powinno być 180 ml? kurcze to my na razie malutko jemy ale cycem sobie uzupełniamy
brak słów

a mąż troszku przewrażliwiony jest na takie akcje
właśnie leci przebrać mokrą koszulkę. A żebyście widziały jak przewijał młodego po pierwszej kupce po rozszerzeniu diety

myślałam że padnę ze śmiechu. No ale na szczęście pomimo tego chce przy nim to wszystko robić nawet jak mu ciężko
więc jest ok.
zjadl i teraz sam zasnął w łóżeczku 
no i oduczam go spania z nami za każdym razem przenosze go do łóżeczka. Był płacz na samym początku a teraz pospi w lóżeczku 3-4 h
potem etap samodzielnego zasypiania