Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale łącznie na szczęśnie jakoś to zjadliwe....wszystko przez to, że Mały dziś marudzi...mało spał...na spacerze ok 1,5 h, wcześniej 10 min, niedawno z 30 min
teraz było chwilę spokoju ale już marudzi
na dodatek od kilku dni ktoś sobie robi żarty i dzwoni z ukrytego numeru, a jak odbiorę, to się rozłącza
mały terrorysta;-)oki lecę do Niego...
Ulga na dzieci w pytaniach i odpowiedziach - Ulgi i odliczenia - PITyDziewczyny, a odnosnie PITow. JAk jest z rozliczaniem ulgi na dzieci? Jesli urodzilam 31.08 to moge sobie odliczyc ten sierpien, czy odliczac moge dopiero od wrzesnia?
Dziewczyny wiem, ze moze to dziwne pytanie ale powiedzcie mi kochane, czy jak dziecko ząbkuje to ma białe czy czerwone dziąsła ?
Według mnie Julce cos tam zaczyna sie dziac, dziąsła spuchniete, jakies białawe, lekki stan podgorączkowy cały czas, ślinotok ( zupełnie tak jak u andzi1987) a lekarka twierdzi ze jeszcze niczgłupiałam juz :-)
![]()
![]()
![]()
bo jak nie to mi rosnie niezly charakterek
u naszego terrorysty! no ale co sie dziwic zodiakalne lwy nam sie urodzily ja juz ma dwa lwy w domu bo M tez z sierpnia i tez ma charakterek
troche mnie to martwi bo nie dosc ze moje dziecie daje mi popalic od poczatku to jeszcze do tego takie fochy pokazuje teraz, moj M wczoraj wielkie oczy zrobil jak zabral na sekundke gryzak mlodemu zeby oplukac woda a ten w taki ryk ale wiecie taki wredny pt. oddaj to jest moje!! no i jak tu postepowac z takim dzieciem nie mam ochoty na takie ryki,krzyki
ja nie biore oczywiscie go za kazdym razem na rece ale on jest uparty i potrafi sie tak wydzierac baaaardzo dlugo sasiedzi na nas juz dziwinie patrza
. no i jak nie chce herbatki to pewnie ze go nie oszukacz . widzisz moj wypija 3 x po 230 ml mleka , do tego obiadek 190g, i owoce na podwieczorek. on dawno "zrezygnowal" z nocnego mleka ciekawe od czego to zalezy u nas moze tak jest ze on poprostu po calym dniu "terroryzowania mamusi" jest padniety 
nic a nic nie gotuje bo moje dziecie w dzien to max 1,5 godziny spi
i to jeszcze dzieli sobie na dwie drzemki o sprzataniu to juz wogole nie mysle , odkurzam codziennie ale to tez z mlodym w nosidle