Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Dziekuje Misssi moze jestem po prostu przewrazliwiona na punkcie mojej Oliwki
:-)
:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To faktycznie z tym Lidlem odwalili kiche z pieluchami jak nikt nie mogl tego dostac ;/
Madzia_83 dziekujei 3maj sie cieplutko! Poradzisz sobie z tym projektem :-)
Misssi - brudna tez?o tego nie slyszalam i jesc?
oooohh to musi niezle wygladac hihi
A co do sesji to tez chcialabym bardzo w trojke zrobic sobie gdzies. Tez jestem ciekawa jaki to koszt :-)
Ale jestem zla i smutna :-( Pokazalam mojej kolezance fotke Oliwii i powiedziala ze wyglada jak ufoludek ... akurat na tym zdjeciu co wyslalam jej bo takto mowi ze jest ladna i slodka.. ale jednak mimo wszystko smutno mi sie zrobilo bo uwazalam ze slodko wyszla na tym zdjeciu.. i na dodatek uchwycilam moment kiedy sama siedziala doslownie sekundke. Bo ogolnie nie sadzam jej..
Wy tez tak uwazacie jak ona?
Zobacz załącznik 323106

Szczerze, trochę się zawiodłam smakiem chyba sobie go wyidealizowałam :-)
M po pracy był w dwóch i nic...w jednym zostało tylko wielkie pudło, w drugim nawet tego już nie było
chyba trzeba było czatować przed otwarciem sklepu..no cóż, zobaczy jeszcze dziś, jak nie to trudno...miniona nocka była podobna. Mały zasnął ok 21:30, pierwsza pobudka ok 1:30, potem co 2 h. Może niedługo będzie robił dłuższe przerwy. Powiem szczerze, że już się przyzwyczaiłam i nie jest tak źle ale fajnie by było się wyspać;-)
nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję, że to nic poważnego. Jest też troszkę marudny. Może będą szły ząbki albo cóś;-)
wszystkie dzieciaczki są słodkie i już:-)
może podróż samochodem z Gdańska do Bygoszczy nie będzie taka zla, większość trasy to autostrada. My w dalszą trasę autem mamy zamiar wybrać się,jakoś koniec marca, początek kwietnia, Jasiu w końcu musi poznać drugą babcie:-)
to się im udało
Kochana widze ze twoj Mikolajek ma ponad troszke 5 miesiecy moja tez tak miala jak Twoj ze nie chciala jesc zupek juz pisalam tu o tym :-) i dziewczyny poradzily zeby zrobic dwa dni przerwy i pozniej pomalutku znowu wprowadzic wiec moze tak wyprobuj moja juz je:-) A moze to zabki wyrastaja i dlatego tak ma? Powodzenia kochana.
No a teraz bawi sie w lozku i planuje o 13 dac jej zupke jarzynowa :-) a pozniej zakuuupki :-)