• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Dziewczęta, ja również tylko na chwilę, rzadko zagladam, bo czasu coraz mniej.
Wpadłam żeby życzyć Wam szczęścia w Nowym Roku, zdrowia dla Was i maluchów, mnóstwo miłości, oczywiście kasy;) i szampańskiej zabawy dzisiaj. Niech wszystko ułoży się po Waszej myśli.

reklama
Neftis: Jak to u kazdej malo czasu :)

A u nas Wiki juz spi a ja szykuje wszystko na wieczór goscie maja przyjechac na 20 mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim.

Pozdrowionka:)

384ea60e7e.png

201001241026.png

200810123541.png

Witam się z Nowym Rokiem!
Jak po Sylwestrze? Ja poszłam spać po 22 razem z Marcinem :-) oczywiście o 24 się obudziłam bo strzlelali dookoła. Moje psy mało zawału nie dostały, dlatego ja nie strzelam ale co z tego :-( nadal się kiepskawo czuję ale mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej. A karmi nawet nie tknęłam he he jakoś wcale nie miałam ochoty. No i mamy mały sukces, oby początek dobrego tzn Marcin na cyca przyszedł dopiero ok 6:30 :-) to wielki postęp, co prawda wiercił się i trochę popłakiwał ale nie wyszedł z łóżeczka. Ciekawe, co będzie dzisiaj;-)
Miłego wieczorku i tygodnia Kobietki!

hej dziewczyny
Wpadam złożyć Wam życzenia:
Zdrówka i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku,
oby 2012 był tym najlepszym w Waszym życiu!
Całuski dla sierpniaczków!

Przepraszam że spóźnione, ale zamieszanie świąteczne, praca, potem choróbsko i tak w końcu tu dotarłam z tymi życzeniami ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry