Martuśka85 - super, że dzidziol pozytywnie do świata nastawiony i już wie, że mamunia to skarb i trzeba pomachać 
Agulek80 - wczoraj pooglądałam patchworki, bo mi się marzy, ale póki co w marzeniach musi pozostać, bo nie mam takich zbędnych pieniędzy
Misssii - ja malowanie mam uskutecznione na co dzień, od jakiegoś tygodnia
Ale fakt inaczej się czuję gdy jestem w spodniach, a inaczej gdy założę kieckę i choćbyśmy tylko na spacer szły to różnica jest 
Adę dzisiaj ponowie zaprowadzam do Domu Kultury na zajęcia plastyczne, spokój na 3h, a ona z dzieciakami świruje tam. ;-)

Agulek80 - wczoraj pooglądałam patchworki, bo mi się marzy, ale póki co w marzeniach musi pozostać, bo nie mam takich zbędnych pieniędzy

Misssii - ja malowanie mam uskutecznione na co dzień, od jakiegoś tygodnia
Ale fakt inaczej się czuję gdy jestem w spodniach, a inaczej gdy założę kieckę i choćbyśmy tylko na spacer szły to różnica jest 
Adę dzisiaj ponowie zaprowadzam do Domu Kultury na zajęcia plastyczne, spokój na 3h, a ona z dzieciakami świruje tam. ;-)
Do tego musiałam ogarnąć też dzieciaki, bo mąż w pracy. Teraz ledwo się ruszam tak mnie kręgosłup boli i się zastanawiam na co mi to było

dziś ok 17 idziemy na urodziny 11-latki, wczoraj ok 20 dostaliśmy zaproszenie ;-) no i oczywiście muszę dziś coś kupić, tylko co?! Poza tym, mam nadzieję, że nie będzie padać, bo chcę się wybrać rowerem do przedszkola w okolicy. To prywatne ale ponoć mają jakieś dofinansowania z UE ale nie chcieli mi napisać co i jak, tylko zaprosili na odwiedziny.

Wytrwałości i cierpliwości, każda decyzja będzie dobra, bo na siłę nic się nie da.