Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Radziła bym z lekarzem porozmawiać czy nie widzi przeciwskazań do wyjazdu ale wydaje mi sie ze nie ma problemu:-)dziewczyny a powiedzcie mi bo chcemy w góry jechac i nie wiem jak w ciazy czy mzna tymi kolejkami wjezdzac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Radziła bym z lekarzem porozmawiać czy nie widzi przeciwskazań do wyjazdu ale wydaje mi sie ze nie ma problemu:-)dziewczyny a powiedzcie mi bo chcemy w góry jechac i nie wiem jak w ciazy czy mzna tymi kolejkami wjezdzac?
a teraz to już pędze do tedo obiadu:-(dziewczyny a powiedzcie mi bo chcemy w góry jechac i nie wiem jak w ciazy czy mzna tymi kolejkami wjezdzac?
pewnie tak, ale narty i snowboard sa w pierwszej trojce niewskazanych w ciąży sportow, takze nie radze. my swoj wyjazd odwolalismy z tego wzgledu m. in.
Martuśka bidulko, ubieraj się ciepło
Ehtele ja Ci powiem szczerze, czy jak będzie leczone, czy nie będzie leczone to znikniei już nie wróci
Mój brat ma to samo i nie stosuje żadnych preparatów, po ok 3 tyg zmiany będą bladły, po 6 nie będzie po nich śladu. A co do wagi to zobaczysz jak szybciutko zrzucisz to wszystko podczas karmienia, przynajmniej będziesz miała z czego, chociaż po Twojej wadze i zdjęciu to Ty piórko jesteś na razie, tylko dzidziolek rośnie
A w związku z Prawkiem, na pewno znasz już stronkę zdamprawko.pl przyznam szczerze, że ona pomogła mi bardzo dużo. Dwa dni przed patrzyłam na trudne miejsca w Dąbrowie i oczywiście kilka z nich zaliczyłam na egzaminie. Ja też zdawałam w Dąbrowie, jak będziesz słyszała głos "Zapraszam serdecznie Panią/Pana" to właśnie z tym egzaminatorem, na pewno usłyszysz jego głos bo jest specyficznyWszystko będzie dobrze
i tyle.
Pajkaa, Polianna trzymam kciuki (ale duchowo, bo inaczej bym pisać nie mogła) wszystko musi być dobrze i tego trzeba się trzymać.

My nie jedziemy na narty konkretnie na Morskie Oko chcemy a tak to pojezdzic na kolejce i pooglądac widoki, ale to dopiero pod koniec kwietnia