reklama

Sierpień 2010

Trzymam kciuki za tylko dobre wieści po wizytach, ja mam za tydzień w poniedziałek Usg i też mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze, no chyba że dalej bedzie bolał mnie brzuch i spanikuje to polece wcześniej

Jadla któras z Was ser biały "Capri"...????

reklama
Witajcie Kochane :*

Nie było mnie ostatnio bo mam chwilowe problemy z netem...ale mam nadzieje że ta sytuacja się od jutra poprawi.
Z nami wszystko ok, ale bardzo tęsknimy za Wami...tak krótko a już tak się człowiek zżył :-)
Lecę jeszcze popatrzyć na Wasze fasolki, bo mam net dosłownie przez chwilkę.

Buziaczki :-* od Nas :-*

Cześć dziewczyny! Mam termin na 30 sierpnia. Mogę dołączyć?:-)

hejka i gratki :)

pije wlasnie cos, czego nie piłam od dziecinstwa, bo mi nie schodzi - gorące mleko z miodem. ciekawe jaki bedzie efekt..ale musze sie od srodka ogrzac, bo nie chce zeby po dzisiejszym mnie cos wzielo, a na herbate nie moge patrzec (normalnie nie przepadam, a w ciazy to juz w ogole, 2 dziennie białe lub owocowe to max. tez tak macie?)

hejka i gratki :)

na herbate nie moge patrzec (normalnie nie przepadam, a w ciazy to juz w ogole, 2 dziennie białe lub owocowe to max. tez tak macie?)

mam tak samo, od samego początku mnie odrzuciło od herbaty a zawsze w zimie wypijałam hektolitry z sokiem malinowym i cytryną :-( noi teraz nie wiem co pić, żeby się rozgrzać, bo od mleka też mnie odrzuciło...

reklama
mam tak samo, od samego początku mnie odrzuciło od herbaty a zawsze w zimie wypijałam hektolitry z sokiem malinowym i cytryną :-( noi teraz nie wiem co pić, żeby się rozgrzać, bo od mleka też mnie odrzuciło...

Ja ogólnie w sumie duże nie pije tzn aż tak strasznie dużo, gusta sprzed ciąży zostały co do Lipton White Tea , i o dziwo :-D Zachcianki na mleko, i ser biały za który w sumie nie przepadałam wcześniej, średni pociąg do mięsa i calkowite odrzucenie o smażonej cebulki która do tej pory uwielbiałam teraz zarzuca mna na sam zapach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry