Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Pajkaa mnie ginek zlecil glukoze ale ja oprcz tego sama sobie od czasu do czasu sprawdzam glukometrem. A i tak chyba w II trymestrze jest obowiazkowe obciazenie glukoza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajka-ja też nic nie słyszałam na temat popcornu-wiem, że ma wysoki indeks glikemiczny, ale co go nie ma;-) Co do glukozy to powinnaś mieć teraz zrobioną na czczo... A około 20 tyg obciążenie glukoząmoj maz gdzies wycztyał, ze jest wyjątkowo niezdrowy dla ciązy i nawet zabronił mi w kinie kupowac nawet robic nie moge:-( a uwielbiam.
Dziewczyny zastanawiam mnie jedna rzecz ja nie miałam robionej glukozy a powinnam chyba miec nie?

Pajkaa mnie ginek zlecil glukoze ale ja oprcz tego sama sobie od czasu do czasu sprawdzam glukometrem. A i tak chyba w II trymestrze jest obowiazkowe obciazenie glukoza.
Ja też miałam glukoze zlecona przez lekarza, a tak jak Eschenbach mam swój glukometr wiec sobie od czasu do czasu na czczo sprawdzę.