reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

alez Ciamajdka daj spokoj to nie dzialo sie dzisiaj, i sprawa juz tutaj zostala wyjasniona, a wlasciwie miala juz byc zamknieta. A jesli chodzi o zamkniete forum, to dla mnie fajnie ze tam nie tylko ciezarowki bo mozemy o wszystkim podadac a czsem rowniez komus pomoc:))):-) Ja uwazam ze otwarty watek jest fajny, ale fakt kazdy ma swoje zdanie i musiemy je uszanowac.

reklama
Aga błagam Cię... oszczędź mi na dzisiaj bo znasz szczątki informacji... :baffled:
poza tym wiem, kiedy to się działo, wiem, kiedy było pisane, i wiem o co chodzi...
nie wyciągajmy takich rzeczy na ogóle o co juz prosiłam pewna osobę.. chcesz wyjasnień, pisz na pw.. w tej chwili ten temat na ogóle jest zamknięty, i uważam to za ostatnie zdanie dotyczące tej sprawy...

napiszę ostatni raz- temat zakończony!!!

Ostatnia edycja:
widze,z e teraz pani moderatorka bedzie usuwała moje posty?

z regulaminu:
"
Sprawy poruszane na PW lub w działach zamkniętych nie powinny trafiać na forum publiczne lub inne forum bez zgody osoby zainteresowanej."

owszem, tylko te dotyczące tej sprawy....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wyciagam????? zreszta niewazne -zycze dobrej nocy:) bo u nie jeszcze troszke dnia przedemna i chce z Okazji swoich imienin sie troche wyluzowac z mezusiem- wiec szkoda nerwow na cos co jest daleko odemnie:)))

Aga nie ma sensu :) nie denerwuj sie :) szkoda nerwów, które serwujesz swojemu dzieciaczkowi. Pewnie moj post zostanie skasowany, no ale cóż :baffled:

widze,z e teraz pani moderatorka bedzie usuwała moje posty?

z regulaminu:
"Sprawy poruszane na PW lub w działach zamkniętych nie powinny trafiać na forum publiczne lub inne forum bez zgody osoby zainteresowanej."

owszem, tylko te dotyczące tej sprawy....

ale sprawa dotyczyła forum halo chyba sie troszke zagubiłas :)
no ale cóz prawo moderatorki :tak:
Nie bedde Ci tutaj burzyła spokoju dnia, ani dawała pretekstu wyladowania swoich humorków na mojej osobie no i to z regulaminu tyczy sie Ciebie również :) bo sama to tutaj poruszasz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, a może już całkowicie skończmy ten temat?

AgaS-78, ooo, to wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :tak: Wszystkie czego sobie wymarzysz, no i oczywiście zdrowej dzidzi :tak::-)
Shyla, kusząca propozycja...:cool2:

Pajkaa niestety nie dotyczy forum, napisałam i pisze to ostatni raz, bo widzę, że nie zrozumiałaś. skończ ten temat.

reklama
Miałam coś jeszcze napisać, ale widzę, że jakaś napięta atmosfera jest na forum, a że nie jestem w temacie zmykam i mówię Dobranoc:sorry2:
P.S. Shyla-zazdroszczę tych truskaweczek;-)

Do góry