reklama

Sierpień 2010

Martinka_26 Ty to masz nie fajną sytuację nie dość, że daleko od "domu" to jeszcze pierwszy raz słyszę żeby gdzieś było gorzej niż w Polsce :-(

Ja się wkurzam, że po 6 miesiącach będę musiała moje maleństwo zostawić i wrócić do pracy, a Ty mówisz o 10 tyg... Masakra

A jeżeli chodzi o pracę to Ja jestem przedstawicielem handlowym i spędzam ok 4-5godzin dziennie w aucie więc moja przełożona od razu mnie poinformowała, że chce mnie widzieć w pracy max do 5 mc, później mam w domu odpoczywać a nie w aucie siedzieć :-)
Całkiem inne podejście....

reklama
Bogusia tylko pozazdroscic i pochwalic twoja przełozona , kobieta ze sercem a nie jak niektórzy co nawet boja sie przyznac ze sa w ciązy bo nie wiadomo co usłyszą

Martinka 10tyg i do pracy wracają:szok::szok::szok:takie malenstwo w domu zostawic albo złobku :szok::szok::szok: oj co za baby, ja bym chyba nie potrafiła zostawic taką maliznę i isc do roboty:no::no::no:

dziewczyny mam pytanie ile macie w pasie ?:-)
ile miałyście przed i ile macie teraz ,albo po prostu ile centymetrów wam przybyło...
ja się przed chwila mierzyłam i mam 10cm do przodu :szok:

ps-i podkreślam ze dziś prawie nic nie jadłam...

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanie ile macie w pasie ?:-)
ile miałyście przed i ile macie teraz ,albo po prostu ile centymetrów wam przybyło...
ja się przed chwila mierzyłam i mam 10cm do przodu :szok:

Ja mam 8 cm więcej, ale się nie przejmuje bo mi wszystko w brzuch idzie :-)
Nogi nadal mam chude i wąskie biodra :-D

Bogusia tylko pozazdroscic i pochwalic twoja przełozona , kobieta ze sercem a nie jak niektórzy co nawet boja sie przyznac ze sa w ciązy bo nie wiadomo co usłyszą

U mnie jest też inna sytuacja bo moja praca polega na jeżdżeniu autem służbowym więc jeżeli miała bym wypadek w czasie pracy autkiem służbowym to moja firma by nieźle ucierpiała na odszkodowaniu, zwłaszcza że pracuje w dużej między narodowej firmie.
Kierowniczka jest super koleżanką, ale na pewno dyrektor też nie chce ryzykować.

ja mierzyłam to wyszło mi ze mam 10 cm do przodu a mój mezus powiedzial ze zle mierze i mnie mierzył sam i powiedzial ze 20cm :rofl2: hahaha
no u mnie wszystko tez idzie w brzuch :happy:

oooo u mnie piersi stoją w miejscu :tak:ani nie bolą ani nie rosną tylko otoczkę mam powiększoną i brodawki ;-)

Mnie dzisiaj odwiedziła koleżanka która mnie nie widziała 2miesiące i powiedziała, że mam ładny brzuszek, a piersi jak bym zaraz miała zacząć karmić :-D
Zawsze miałam C teraz D mam nadzieje, że pod koniec ciąży nie będę kupowała G:-D
A co do obwódki i brodawek to też mam znacznie powiększone no i pierwszy trymestr cały czas miałam nabrzmiałe, twarde jak skała i strasznie bolące mój Miś nie miał prawa ich dotknąć ;-)

reklama
Mnie dzisiaj odwiedziła koleżanka która mnie nie widziała 2miesiące i powiedziała, że mam ładny brzuszek, a piersi jak bym zaraz miała zacząć karmić :-D
Zawsze miałam C teraz D mam nadzieje, że pod koniec ciąży nie będę kupowała G:-D
A co do obwódki i brodawek to też mam znacznie powiększone no i pierwszy trymestr cały czas miałam nabrzmiałe, twarde jak skała i strasznie bolące mój Miś nie miał prawa ich dotknąć ;-)

jeśli chodzi o mnie to mam małe piersi 75b w pierwszej ciąży urosły mi pod sam koniec ciąży z 75b na 80b ze mam rozstępy,nie sa tak widoczne no ale sa :tak::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry