Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, potem jeszcze syn instalował pozostałe programy i tak dziś dopiero nadrabiam wasze liściki.
, że Ty jakby nigdy nic idziesz w poniedz. do pracy!!!! Cholerne żabojady! Ale dobrze, że jest lepiej!

:-)
Ale lekarz potem wypisując to zaświadczenie do becikowego będzie miał wszystko w karcie.Tak arbuzy, mniammmm i czereśnie no i te truskawki takie pachnące latem:-)A jak lato przyjdzie,to będą soczyste arbuzy aaaaaaaa ;-D
!!!teraz zostało zniesione i wystarczy że kobieta przedstawi, że była choć raz na wizycie przez całą ciążę ( jeszcze do jakiegos czasu było że musi być pod opieką do 10 tyg.ciąży) Więc wszystko tj jeszcze takie "nie stałe" Ma być to wypisane na specjalnym formularzu MZ.
Teraz mam do Was pytanie .
Czy interesowałyście się już co trzeba będzie przedstawić do becikowego??? Wiem, że to jeszcze bardzo wcześnie, ale ja chcę wiedzieć, bo.....
W karcie choroby mam wpisaną 1 wizytę jako 8 tyg. ciąży, natomiast kartę ciąży miałam założoną dopiero na 2 wizycie w 13 tyg. i tak mam wpisane w kar.ciązy. ale moja ginek. powiedział, że to nie ważne, bo jest w karcie choroby 8 tydz. więc pytam: czy to jakiś formularz lekarz będzie wypełniał i się stemplował pieczątką i jakaś kopia karty choroby będzie załączana??? Bo w sumie kartę ciązy zawsze można zgubić prawda, chyba ważniesza jest ta w gabinecie ginek.????
Próbowałam czytać w Necie, ale nie mogę zanaleźć nic dokładniejszego, macie jakąś stronkę z adresem to poproszę.:-)![]()
przepisy sie zmienily i teraz wystarczy miec zaswiadczenie od lekarza, ze sie chociaz raz w czasie ciazy bylo u lekarza.
Specjalne zaświadczenie wypisuje lekarz i tam wypisuje już on wszystkoNIEEEEE Ja wiem , że musisz być u lekarza do 10 tyg. ciązy, aby Ci przyznali w ogóle becikowe i chociaż raz w trymestrze na wizycie (czyli min.3 wizyty)
Chodzi mi o to czym to trzeba będzie udokumentować????