Bombusia
Fanka BB :)
Dzień dobry!!!!
Ale dzisiaj pospałam, nie mogę się ogarnąć od rana. Wieczorem mam wizytę u dentysty, ale spoko idę na luzie, bo wiem, że zęby mam w porzo, a w ciąży też warto kontrolować
)
LOLA ja w 1 ciązy małam taki atak kolki nerkowej, ale w 8 m-cu ciązy zabrało mnie pogotowie do szpitala i tam dopiero po zastrzykach i kroplówkach ustąpiło, więc nie lekceważ tego jak ból wróci.
Teraz idę ogarnąć trochę łazienkę i kuchnię, bo tak się wczoraj obijałam, że
!!!
A na obiad dziś serwuję kapuśniak taki kwaaaaśny!!!!
Acha dziś ostatki więc znów okazja pojeść pączki, chrusty, oczywiście te Mamuśki, które nie mają sensacji żołądkowych. U mnie własnie syn poszedł na zakupy i ma kupić pączusie, nic mnie dziś nie mdli więc tego jednego, ostatniego.....
))))zjem:-)
.
Aaaaa gratuluję udanych wizyt u lekarzy!!!!!
Ale dzisiaj pospałam, nie mogę się ogarnąć od rana. Wieczorem mam wizytę u dentysty, ale spoko idę na luzie, bo wiem, że zęby mam w porzo, a w ciąży też warto kontrolować

LOLA ja w 1 ciązy małam taki atak kolki nerkowej, ale w 8 m-cu ciązy zabrało mnie pogotowie do szpitala i tam dopiero po zastrzykach i kroplówkach ustąpiło, więc nie lekceważ tego jak ból wróci.

Teraz idę ogarnąć trochę łazienkę i kuchnię, bo tak się wczoraj obijałam, że
!!!A na obiad dziś serwuję kapuśniak taki kwaaaaśny!!!!

Acha dziś ostatki więc znów okazja pojeść pączki, chrusty, oczywiście te Mamuśki, które nie mają sensacji żołądkowych. U mnie własnie syn poszedł na zakupy i ma kupić pączusie, nic mnie dziś nie mdli więc tego jednego, ostatniego.....
.Aaaaa gratuluję udanych wizyt u lekarzy!!!!!

tak sprzątam po łebkach... kiedyś nas coś zeżre spod szafy jak się nie wezmę za chałupę... ale tak mi się nie chceeeeeeee
kiedy mam pielęgnować leniucha jak nie teraz
poza tym męczy mnie katar :-(wogóle blada d*** jestem