reklama

Sierpień 2010

Bombusia to cudnie, że z Twoją szyjką wszytko w porządkuu:-D
I Tobie nektarynko gratuluję wizyty i oczywiście wszytskie cieszymy się, że wszytsko u dzidzi dobrze...

Tak czytałam o lodach i zachcialo mi się taki z MacDonalda w waflu z polewą czekoladową...a byłam przed chwilą na basenie i mąż nie chce się zgodzić...
a propo z okazji walentynek wysłałam mężowi kartkę walentynkową do pracy:-D:-D I dziś dopiero doszła...;-)Szymon mówi, że na prawde się wzruszył...cieszę się bo to taki drobiazg a udał się...
A teściową mam boską, z mamą jest różnie, ale teściowa to kobieta, z którą można konie kraść...dzwonię do niej i jedziemy czasem sobie gdzieś na pogaduchy na kawkę:-D

Czekam z niecierpliwością na wieści od Milusi... mam nadzieję, że przybędzie do nas z jakimiś nowymi fotkami;-)

reklama
wżyciu nie ogarnę tych zaległości, więc napiszę tylko, że pozdrawiam Was serdecznie i głaszczę po brzusiach :-)

w temacie zachcianek :rofl2:
ostatnio hitem były:
- placki ziemniaczane
- makrela z puszki w pomidorach
- placki ziemniaczane
- winogrona i twarde gruszki :-D

No a właśnie, milusia teraz akurat na wizycie:-) ja sie kładę i ogarnąć musze kontakty w telefonie, bo wprowadziłam na razie 20 sztuk., a pisza do mnie ludzie a nie wiem kto i dopiero odpisuje jak sprawdzę w zeszycie numer:rofl2:

rozmawiałam właśnie z rodzicami na skype... ale oni są zachwyceni tą ciążą, oszaleli na tym punkcie... ale tata nadal przebija się ze mną na wielkość brzucha, zobaczymy w 9 miesiącu:-p:-D

Dziewczyny, mam coś takiego, że jak leze dłuższą chwilę na plecach (np. w czasie czytania gazetki) i po jakims czasei chce sie przewrócic na bok, to boli mnie dolna czesc pleców. Czuję wręcz takie "rwanie". Nie wiecie, czy to normalne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry