Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i do tego znowu brzuch zaczal bolec....
:-)
Milusia no ja to sie zastanawiam czy ja nie bede jak slonica wygladala... niestety do szczuplych nie naleze a jak przybedzie mi troche kilo to juz bedzie masakra!!jestem szczupłą dziewczyną, nie mogę nic jeść, niedługo będę wyglądała jak strach na wróble, a nie jak kobieta w ciąży.....:-(
dziewczyny, nie czytajcie tych głupot! sex w ciąży jest wręcz wskazany. oczywiscie, gdy ma sie ochote, bo gdy sie nie ma, to nigdy nie jest. ufajmy realnym, naszym ginekologom, lekarzom, psychologom, a nie sieciowym szarlatanom.

Oj Martuśka zapomniałam też o Tobie bidulko..... Jak pomyślę, że tak jeszcze przez 1,5 miesiąca to aż![]()
Puchatka ja tez sie zastanawiam jak to bedzie jutro u rodzicow, na imieninach mojej mamy... pewnie po poludniu tez bede sie chciala polozyc jak brzuch bedzie bolal... :-(
--> no ja bede w domu juz 5 dni przed Wigilią, i nie wiem jak sie powstrzymam od leżenie, gładzenia po brzuszku i ukryje mdłości i zawroty głowy.. i co powiem znajomym, dlaczego nie pije piwka..
Martuska mnie tez gin wczoraj powiedzial zeby lepiej wstrzymac sie z seksem do stycznia... chodzi o wywolanie skurczow, ktore moglyby przyczynic sie do poronienia! Ja na razie nie czuje potrzeby, tym bardziej ze wieczorami brzuch boli wiec chyba do stycznia wytrzymam
--> a mnie mowil cos zupelnie odwrotnego :-)
niech wiec każda robi to co uważa i na co ma ochote. na siłe nie ma co ani sie powstrzymywać, ani tego robić ;-)

tylko 634...... niby sa takie rozpietosci ze miesci sie na 4 -5 tydz. ale od tygodnia malo przyrosla 

jestem zalamana 

gin powiedzial ze jesli nie plamie ani nic to zeby sie nie denerwoac a mi juz caly makijaz splynal

kazal przyjsc w poniedzialek.....

nie wiem o co chodzi......... czy to mozliwe zeby tak wolno mi roslo hcg ????

jestem zalamana

1,5 mca ? OBY OBY , ale ja z córeczką wymiotowałam do 6mca !!! , oczywiście wam tego nie życze !!! ,ale tak tez może być
dzisiaj się pocieszam tym ,że naukowcy wydedukowali ,że dzieci mam które miały takie chece w ciąży są bardziej inteligentne ,;-)
hmm chyba coś w tym jest bo Oliwka rzeczywiście jest bardzo mądrą dziewczynką jak na swój wiek :-)
pzdr
nie chwaląc sie oczywiście ;-) dziewczyny moja beta jest chyba za niskatylko 634...... niby sa takie rozpietosci ze miesci sie na 4 -5 tydz. ale od tygodnia malo przyrosla
jestem zalamana
gin powiedzial ze jesli nie plamie ani nic to zeby sie nie denerwoac a mi juz caly makijaz splynal
kazal przyjsc w poniedzialek.....
nie wiem o co chodzi......... czy to mozliwe zeby tak wolno mi roslo hcg ????
jestem zalamana
![]()

wlasnie przestalam kilka dni temu mierzyc zeby sie nie stresowacMarzenixx wytrzymaj do poniedzialku. Nie plamisz wiec jest dobrze. A mierzysz moze tempke?