A mnie się spać odechciało ;-)
ja tez siedzę i siedzę i nie wiem kiedy pójdę spać:-);-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie się spać odechciało ;-)

Heh, całe popołudnie i wieczór mnie głowa bolała, więc leżałam i patrzyłam się w sufit, teraz ból przeszedł to mogę posiedziec i poszaleć z....klawiaturąja tez siedzę i siedzę i nie wiem kiedy pójdę spać:-);-)![]()
HiHiHi ;-)
ja chyba będę musiała Cie opuścić Ty nocny markuHeh, całe popołudnie i wieczór mnie głowa bolała, więc leżałam i patrzyłam się w sufit, teraz ból przeszedł to mogę posiedziec i poszaleć z....klawiaturąHiHiHi ;-)
![]()

Polianna, jeszcze raz gratuluję i ogromnie się cieszę z Twojego szczęścia :-):-):-)Wpadłam na chwilkę również życzyć DOBREJ NOCY!!!! I JESZCZE MILSZEJ NIEDZIELI!!
Moje kopniaki raczej były kopniakamibo cały dzien dziś odczuwam różne atrakcje w podbrzuszu. Co jakiś czas coś "puknie" , jak siedzę to ewidentnie czuję jakby ruchy...także się ciesze
)))

Wpadłam na chwilkę również życzyć DOBREJ NOCY!!!! I JESZCZE MILSZEJ NIEDZIELI!!
Moje kopniaki raczej były kopniakamibo cały dzien dziś odczuwam różne atrakcje w podbrzuszu. Co jakiś czas coś "puknie" , jak siedzę to ewidentnie czuję jakby ruchy...także się ciesze
)))

I nawzajem! ;-)Miłego dzionka:-):-):-)