reklama

Sierpień 2010

reklama
Heh, całe popołudnie i wieczór mnie głowa bolała, więc leżałam i patrzyłam się w sufit, teraz ból przeszedł to mogę posiedziec i poszaleć z....klawiaturą :-p HiHiHi ;-):laugh2:
ja chyba będę musiała Cie opuścić Ty nocny marku :-D
głowa zaczęła mnie znów bolec:eek:
jeszcze trochę to ja zwariuje:confused2:
lecę nynki ,słodkich snów piczko;-)
Caluski-na-Dobranoc_Lora-Szafran,images_big,15,978-83-7512-423-1.jpg

Wpadłam na chwilkę również życzyć DOBREJ NOCY!!!! I JESZCZE MILSZEJ NIEDZIELI!!

Moje kopniaki raczej były kopniakami ;) bo cały dzien dziś odczuwam różne atrakcje w podbrzuszu. Co jakiś czas coś "puknie" , jak siedzę to ewidentnie czuję jakby ruchy...także się ciesze :))))

Moje kopniaki raczej były kopniakami ;) bo cały dzien dziś odczuwam różne atrakcje w podbrzuszu. Co jakiś czas coś "puknie" , jak siedzę to ewidentnie czuję jakby ruchy...także się ciesze :))))
Polianna, jeszcze raz gratuluję i ogromnie się cieszę z Twojego szczęścia :-):-):-)

Dzień dobry dziewczyny w niedziele z samego rana :-)
Piękna pogoda za oknem słoneczko mocno świeci :-)Gdzie ta wiosna:sorry:

Super, też by, tak chciała ale Ja muszę czekać :-(

Ja jadę zaraz malować pokój u mamusi:-)

Dzień Dobry ;-)
Bogusia86, to zazdroszczę pogody! tu jest niby odwilż, ale ciągnie się i w ogóle brudy wychodzą spod śniegu w postaci psich kupek i innych atrakcji. bleeeh.
Nie przemęczaj się abytnio z malowaniem :tak:

Pajka a ty tak na poważnie z tym odejściem? Mam nadzieję, że nie. A jak gg stresuje to odinstaluj! Ja nie mam gg i mam się dobrze. Polecam :-)

reklama
Miłego dzionka:-):-):-)
I nawzajem! ;-)

Czyżby reszta sierpniówek jeszcze spała? Po takim nocnym wszamanku to chyba oczywiste :-D

Chciałabym podsunąć temat horoskopu, znaków zodiaku. Sama się tym interesuję :tak:
Sierpniowe dziecko 2010 urodzi się w chińskim znaku tygrysa (to super) Tygrys - Chiński opisowy - Horoskop - WP.PL
i jako lew lub panna. Powiem szczerze, że wolałabym pannę. moja siostra jest spod lwa i w dzieciństwie były walki i kłutnie na porządku dziennym. wtedy zawsze sobie mówiłam, że moje dziecko nie będzie spod lwa! :sorry:
macie jakieś obiekcje co do znaku?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry