Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi się dzisiaj śniło że chciałam pojechać w długą z przystojnym kierowcą TIR-ahehe też nie wiem skąd takie głupie marzenia ;-)

ja nie Polianna ;-) ale odpowiem, z tego co pisała będzie mieć drugą córeczkęPolianna - ty będziesz miała dziewczynkę?
:-)Ach super,dziękuję za odpowiedź....jest w 16 tyg i mniej więcej już wie,ja za jakieś dwa tyg mam wizyte i będę właśnie w około 16-17 tyg stąd moje pytanie..bo chciałabym już dowiedziec się kto tam siedzi u mnie w brzuszku!ja nie Polianna ;-) ale odpowiem, z tego co pisała będzie mieć drugą córeczkę:-)
koszmar miałam na poczatku ciąży ze wstałam poszłam do łazienki a tam krew zawołałam ze musze do szpitala ale nie wiem czy wkoncu pojechałam bo sie obudziłam .

tak jakbyśmy Olusia (a rodziłam w październiku) w domu kisili albo nosili w zębach 
GRRRRRRRRRR gorzej niż niejedna baba w ciąży... muszę sobie odpuścić do lipca bo inaczej zwariuję z nim i jego zmiennością.