• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

no właśnie! Dziewczyny, nie róbmy średniowiecza! Ciąża to nie choroba, tylko naturalny stan fizjologiczny. Pewnie, że możemy farbować włosy, tak samo w ciązy jak i podczas okresu. Tylko, że włosy inaczej reagują, tak jak napisano w artykule. I może psikus wyjść :cool2: ale Maleństwu nowoczesne farby nie szkodzą. A tabletki antykoncepcyjne nie powodują wzrostu wąsów i bród u kobiet :-p pamiętajmy, że czasy się zmieniają :tak: no! :-p

idę robić pieczeń z buraczkami :-D i pielęgnować swój wielki brzuch z maleńkich dzidziulkiem w środku :happy:

reklama
Dziewczynki dziękuję za przywitanie ja sie chyba boje jeszcze cieszyc dopoki lkarka nie powie, ze widzi cos w pecherzyku.

Black u mnie cały czas są bóle podbrzusza i biore 2xdziennie no-spe bo mam takie skurcze jakbyy macica sie rozrastała wole na zimne dmuchac.

Ale wiesz co Pajeczko, dziewczyny, które już były u gina to pisały tu na forum że lekarze kazali unikać nospy. Mnie już tak nie boli jak w 4 tygodniu, ale już miałam nadzieję że w ogóle mnie przestanie boleć a tu ciągnie od czasu do czasu, ale tylko troszkę :tak:

co do no-spy czytałam różne opinie, ale ogólnie lekarze zalecają przy skurczach macicy. Ja biore tą normalną nie chce tej forte bo ta pomaga, ale i tak spac nie moge bo cycuchy mnie tak bolą, ze szok :szok:

Ale wiesz co Pajeczko, dziewczyny, które już były u gina to pisały tu na forum że lekarze kazali unikać nospy. Mnie już tak nie boli jak w 4 tygodniu, ale już miałam nadzieję że w ogóle mnie przestanie boleć a tu ciągnie od czasu do czasu, ale tylko troszkę :tak:
:szok::szok::szok: to czemu moj gin przepisal mi nospe forte gdyby mnie bolalo:szok::szok::szok::szok: jeszcze nawet nie wykupilam ale po co przepisal:eek:
mnie tez juz nie boli jak na poczatku teraz czasami cos tam zakluje...:sorry:

Dziewczyny ogólnie lekarze dają nospe bo takie skurcze mogą powodować poronienia, a nospa nie szkodzi dziecku! wiadomo, ale z umiarem.
Black a byłas juz na usg?
Marzenka a na którą Ty mykasz jutro do gina? Robiłas jeszcze bete??

No ja chyba pojde na bede, ale sie zatstanawiam, czy jest sens skoro i tak 2 testy wyszły pozytywne, to i tak na wizyte ide. Na wszelki wypadek biore luteine

reklama
No ja chyba pojde na bede, ale sie zatstanawiam, czy jest sens skoro i tak 2 testy wyszły pozytywne, to i tak na wizyte ide. Na wszelki wypadek biore luteine
pewnie pajeczko idz na bete, a potem po 48 h na druga i to daje najlepszy obraz co i jak, moj blad ze ja tak nie zrobilam tylko ze druga sobie po tyg zrobilam niepotrzebnie... eh:confused2: juz nie mam co myslec, jutro sie dowiem co i jak....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry