ciamajdko pójdziesz na l4 i odpoczniesz kobieto
co do dobrych rad to mnie też wkurzają teksty że szalik że powinnam rajtuzy ehh wszyscy wiedzą lepiej kiedy mi zimno itd. ja ucinam krótko i bardzo dosadnie że jestem dorosła i napewno nie zrobię nic żeby zaszkodzić maluszkowi
Black_Opal gratuluje synka
lola fajnie że znasz przynajmniej płeć jednego maluszka i super że wszystko w porządku
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści
ja mam wizytę jutro ale na poznanie płci się nie nastawiam choć wiedzieć bym chciała ale pewnie kolejny raz usłyszę że wszystko słabo widać 
co do dobrych rad to mnie też wkurzają teksty że szalik że powinnam rajtuzy ehh wszyscy wiedzą lepiej kiedy mi zimno itd. ja ucinam krótko i bardzo dosadnie że jestem dorosła i napewno nie zrobię nic żeby zaszkodzić maluszkowiBlack_Opal gratuluje synka

lola fajnie że znasz przynajmniej płeć jednego maluszka i super że wszystko w porządku

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści
ja mam wizytę jutro ale na poznanie płci się nie nastawiam choć wiedzieć bym chciała ale pewnie kolejny raz usłyszę że wszystko słabo widać 
Myślałam,że się dowiem kto mieszka u mnie w brzuszku a tu ZONK- USG nie było
. Cytologia dobrze, mocz też,szyjka oki.Mam lekki stan zapalny i globulki przepisane.
, a później takie rozczarowanie