R
RiSiA
Gość
hmm za to wyczytałam, ze za biegunki odpowiedzialne mogą byc soki z kartoników, które pije i juz nie bede oraz zielona herbata, ktorą tez pije no super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

przestałam pic soki to cukier spadł. Koleżanka tez piła i wylądowała w szpitalu(ale ona też słodycze wcinała ).
kuruj się, ja też długo z infekcją walczyłam, brałam tylko rutinoscorbin, euforbium do nosa i później kupiłam ten *spam* plecany przez dziewczyny, trochę mnie po nim mdliło ale dało się przeżyć 
Pajeczko- ja akurat z biegunką nie mam problemów.Jeżeli chodzi o soki to trzeba być ostrożnym-ja w pierwszej ciąży piłam codziennie kubusie, jak zrobiłam badanie na cukrzycę po obciążeniu glukozą to wyszło,że mam 2 kreski ponad normę i to właśnie przez te soki,przestałam pic soki to cukier spadł. Koleżanka tez piła i wylądowała w szpitalu(ale ona też słodycze wcinała ).

Masz rację-lepiej nie pić,bo faktycznie się odwodnisz(tfu,tfu,tfu), a jeżeli się okaże,że to nie przez soki to lepiej skonsultuj się z lekarzem.