Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

po tatusiu 
To teraz pozostaje już tylko czekać na pierwszy sen w ogóle w tym miejscu. Noce miałam dziwne, tzn. dziwne poranki. M wstawało 6 i ja z nim - koniec spania. Teraz już jest lepiej, wysypiam się bardziej - chyba organizm przeżył szok z powodu przeprowadzki. Ale jest mi tu dobrze - cisza, spokój, ciepło. Jedynie plaga much mnie wykańcza. Na razie z nią walczymy, ale trzeba będzie coś na to zaradzić - bardziej skutecznego - bo ciężko siedzieć w pozamykanym domu, gdy taka pogoda ładna.
Ale jedz, jak masz ochotę, w końcu od czegoś są te zachcianki ciążowe.ja tam miałam cesarkę i wcale sobie nie chwalę... a tej jutrzejszej to się jeszcze bardziej boję niż pierwszej..może też dlatego, że świadomość teraz większa, niż za pierwszym razem, który był nieplanowany.
Co do zmian w życiu - to jest prawda, że dziecko wywraca Ci świat do góry nogami - sęk w tym, czy się takiej wywrotki na prawdę chce i jest na nią gotowym - bo jeśli nie, to będzie to udręką ale jeśli tak, to będzie to najwspanialsza wywrotka w Twoim życiu!! :-)