Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zaczynałam 46 było nawet, wczoraj 61, ale rzeczywiście nie widać tego w ogóle więc masz rację, ale do baseny to bym wskoczyła:-), chociaż u nas w Krk przyjemnie.
Odstawiłam też magnezy i zostały witaminki i wapń.
domu i do lasu z wózkiem
, więc zbiję ten nadmiar wyjścia nie ma, stare ciuchy czekają i tyle.
. I nie mogę przestać czytać. Bardziej to wciągające niż "M jak Miłość" 
. Dobrze, że Bąbel dzisiaj trochę spokojniejszy, mogłam w końcu tu zajrzeć. I cojapacze - mala.di nie dość, że urodziła, to w końcu imię wybrała
. I całe szczęście, że takie "zwyczajne", przepiękne i wdzięczne. Gratulacje mala.di.
- wczoraj miałam ochotę oddać komuś tego małego potworka. Nawet za dopłatą. Boshe, co się u mnie wczoraj działo... Pomijając fakt, że znowu 2 i pół godziny popołudniu przy piersi przeleżał i i tak potem 100ml mm dojadł
, to kąpiel niestety nie doszła do skutku. Był taki ryk, że aż się siny robił, więc na 3 razy go próbowaliśmy wsadzić, trochę zdążyłam namydlić i trzeba było wyciągać bo mu normalnie powietrza w płucach brakowało. Już miałam w tym momencie dość i nie dość, że się nawściekałam to jeszcze się popłakałam. Będziemy się chyba na razie pieluszką na przewijaku myć, a niech nam dzielna położna w poniedziałek na wizycie pokaże jak ujarzmić to dziecię. Bo za pierwszym razem to łatwo jej było myć - jak jeszcze był wiecznie śpiącym aniołkiem.
Najgorsze tylko ze juz w taki duszny dzien jak dzis to jak wieloryb z nadwaga sie czuje i tylko lezec do gory ty.. bym mogla caly dzien, a dom sie prosi o ogarniecie

. On się darł nawet jak go później zawiniętego w ręcznik tak partiami pieluszką myłam
. Poproszę w poniedziałek położną, żeby go spróbowała wykąpać. Zobaczymy...