M
milionka
Gość
hehe ja mieszkam kolo lasku to czasami jak taki z lasu mnie nawiedzi to dre się niemiłosiernie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Teraz wiem, że to byłoby raczej ciężkie. Wydaje mi się, że dziecko jest na tyle już duże, że nie umiem normalnie siedzieć, bo jedna nóżka wrzyna mi się w żebro, a teraz coraz częściej dupką mi się maleństwo wypina po prawej stronie i to jest takie dziwne i średnio przyjemne uczucie.
K8 w Szczecinie to chyba gniazdo maja pajaki mutanty. Najwiekszego w zyciu wlasnie tam widzialam, jak mieszkalam na studiach, nad moim lozkiem lazilJejuuuuu, nienawidze dziadow!!!
teraz zauważyliśmy, że mocno jej się empatia włączyła i jak jakaś dzidzia płacze, to podchodzi i przytula, albo do wózka zagląda przeżywając
no ale jaka będzie reakcja na siostrę, nie wiem kompletnie