Hej dziewczyny Katjusza przeslij jakis promyczek sloneczka bo u mnie nadal szaro buro Mgdyu i Fladra bedzie dobrze trzymam kciuki Aia ,Mgdyu ja w pierwszej ciazy zajadalam sie na poczatku pomidorami potem nie moglam na nie patrzec i tak zostalo ze nie przepadam za nimi a teraz to juz wogole nie moge na nie patrzec Wogole do warzyw i owocow mnie nie ciagnie Tylko slodyyyycze i cola codzien bo bez niej nie mam zycia A w pierwszej wszystko kwasne wcinalam i chleb ze smalcem i ogorkiem A teraz kwasne bleee Pewnie bedzie syn skoro teraz jest inaczej i w 1 mowili ze ladnie wygladam a teraz masakra jakies pryszcze brzuch juz jak balon pewnie od wzdec O wlasnie Anika jeszcze brzuszek ci sie znudzi Ja juz mam swojego dosc zwlaszcza dzis niedosyc ze byl duzy to teraz heh ciezko mi z nim plecy bola przeszkadza Chetnie bym sie z ktoras zamienila chociaz na 1 dzien ale by bylo fajnie Ja to niestety od malego tak mam u nas to rodzinne Widze ze Luizka jest szczupla ale brzusia tez ma Anulka widze ze ty juz masz jakies przyplywy milosci Takie wyznania
a ja mam przyplywy zlosci he he Irisson fajnie ze udalo ci sie zapisac do gin i zobaczysz niedlugo fasolke Sempe ty to masz z tymi zebami Trzymaj sie dzielnie na tym fotelu A ja dzis powiedzialam slodyczom stop bo co dzien na wadze przybywa ni po 200g
A to niedobrze bo z obecna waga czuje sie juz zle a co bedzie dalej No i tak morduje sie z mdlosciami i zastanawiam sie jak wstac i wziasc sie za obiad Ciekawe jak dlugo wytrzymam pewnie ze 2 godz i cukierki pojda w ruch Cos czuje ze w tej ciazy to i z moimi zebami bedzie krucho bo na nabial nie moge patrzec tylko niezdrowe wszystko Masakra jakas Pewnie ockne sie w 20 tyg jak trzeba bedzie zrobic krzywa cukrowa i znow mi cukier wyskoczy