Summerbaby
Fanka BB :)
asia! super - pierwsze ząbki! Czy przy pierwszych zębach przychodzi Wróżka Zębuszka?? Czy dopiero jak wypadają? ;-)
k8libby, u nas podobnie - zamiast coraz lepiej spać to Bruno od dwóch dni a właściwie nocy budzi się co 2 godziny i nie dość że chce jeść to chce GADAĆ- aparat mowy ma zdecydowanie rozwinięty bardziej niż wszystko inne...
Dziewczyny, w ubiegłą niedzielę wyłączyliśmy telewizor!!! To była najlepsza decyzja, teraz słuchamy trójki, wczoraj całe popołudnie przeglądaliśmy płyty, kurde inny standard życia niż gapienie się w to pudło.
Młody jest dzisiaj na nie... pa
k8libby, u nas podobnie - zamiast coraz lepiej spać to Bruno od dwóch dni a właściwie nocy budzi się co 2 godziny i nie dość że chce jeść to chce GADAĆ- aparat mowy ma zdecydowanie rozwinięty bardziej niż wszystko inne...
Dziewczyny, w ubiegłą niedzielę wyłączyliśmy telewizor!!! To była najlepsza decyzja, teraz słuchamy trójki, wczoraj całe popołudnie przeglądaliśmy płyty, kurde inny standard życia niż gapienie się w to pudło.
Młody jest dzisiaj na nie... pa
wczoraj byliśmy w ikei i mężuś mi składa komodę, burdel na kółkach, ale jak sobie wszystko ogarnę, to będzie dużo miejsca na klamoty 

ogólnie więcej się drze niż Nina, podejrzewam, że nas cała kamienica słyszy, taki głupi wiek, Karolina dobrze pisze idź i się zapytaj czy im pomóc, albo wymyśl jakieś pytanie np o przedszkole i obczaj sytuację, ja mam to szczęście, że mi zawsze jakaś babcia zwraca uwagę na spacerze, bo ciągnę wrzeszczącą Laurę, bo leży mi na chodniku i tupie w ziemię, każda myśli że to ja jestem taki tyran, a u nas rządzi Lula 
też szukam sukienki na chrzciny wstaw tą swoją z linka jak możesz i masz czas ;-)
taka marzycielska jestem
. Uff, jak dobrze, że mam chłopaka. Bardziej ekonomiczny niż dziewczynka :-). Przedwczoraj kupiłam mu super bodziaka na chrzest w 5-10-15. Wygląda jak koszula: od góry zapinany do brzuszka na guziki, ma kołnierzyk i mankiety nawet. I pod brodą ma czarną muszkę
. Non stop się darł ze zmęczenia. Mam nadzieję, że się babcia nie wystraszyła i przejmie go jak pójdę do pracy