reklama

Sierpień 2012

ja już spojrzałam na allegro i te same dużo tańsze, poszukam jeszcze jakieś inne firmy i trzeba będzie coś wybrać i zamówić, bo znów spadł śnieg i się przed chwilą mało nie zabiłam jak wyskoczyłam z psami na trawniczek w moich gładziutkich od spodu DC :P
mam trekkingowe z fajną podeszwą ale mi się nie chce sznurować na te 3 minuty, a takie śniegowce super bo się tylko nogę wsuwa do środka, pamiętam że zeszłej zimy w tych z tesco z moim brzucholem to miałam super :)

reklama
Ostatnia edycja:
Piekna ta sukienka!
A mi śniegowce na całe szczęście nie potrzebne, w Szczecinie śnieg najdłużej 5min leżał, nie zapowiada się, żeby coś się w tej materii zmieniło.
Zamiast UGG wolę Emu :)

Dzwoniłam do położnej to powiedziała ze wąchać mogę ale nie smarować brzucha bo amol wygrzewa a nie wolno,ale na wszelki wypadek ograniczę stosowanie do minimum.Buciki ładne mój M ma nieco inne ale coś tego typu już drugi sezon są nie do zdarcia.

No widzę że dzisiaj wątek zakupowy. Ja się jeszcze wstrzymuje z zakupami. Spodnie dostałam od koleżanki więc na razie mam w czym chodzić. A z bluzkami to jeszcze nie ma problemu. Pewnie na wiosnę zacznę zakupowe szaleństwo.
Olga, fajne buty mąż sobie kupił. Ja też mam buty badury i jestem z nich bardzo zadowolona. Wytrzymały mi już 3 sezon wypadów w góry.

anulka nie przejmuj się, na pewno nie zaszkodziłaś dziecku wdychając amol. Oczywiście wszystko z umiarem, ale takie inhalacje na pewno nie zaszkodzą.

Rety znowu mi się nic nie chce!!! Już południe a ja znowu nic nie zrobiłam. Nadal boli mnie całe dziąsło od tego znieczulenia. Albo może od zęba. Już sama nie wiem od czego :-( używam tego tantum verde to na chwile pomaga. Ale trochę mnie to już denerwuje.

Witam dziewczynki...
Wczoraj wyszlam ze szpitala na wlasne zyczenie - wole lezec w domu i dochodzic do siebie :(
W poniedzialek rano zobaczylam, ze dostalam plamienia wiec natychmiast zadzwonilam do swojej Pani ginekolog ktora kazala mi przyjechac do szpitala bo akurat miala dyzur, wiec pojechalismy z nadzieja, ze wszystko bedzie dobrze. Zrobila mi jedno usg na ktorym nie mogla sie dopatrzec tetna dzidziusia dlugo to trwalo, wypisala m skierowanie na drugie usg i kazala pozniej zadzwonic jak beda wyniki a drugie usg... Swiat mi sie zawalil, pecherzyk ciazowy o nieregularnej wielkosci i brak tetna ... ;( Jedno zdanie mojej Pani doktor, ze bedzie musiala mnie zostawic w szpitalu i, ze bardzo mi przykro...
Poprostu dramat, nasza osobista tragedia ktorej nikt nie jest w stanie z najblizszych zrozumiec...

Wieczorem mialam robiony zabieg pod narkoza a jeszcze wczesniej dali mi specjalna tabletke a poruszenie ;( i najgorsze bylo to jak chodzilam do toalety i wyplywalo ze mnie, i ten cholerny bol fizyczny i psychiczny...

To bylo nasze upragnione dziecko...
Nasz aniołek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry