Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kalafior fajny, ale mam po nim takie gazy, że mało mnie nie rozsadzi...

Olga a moze mala jest uczulona na to samo co ty A ty masz wysypke przy sprzataniu to moze preparat p/roztoczom by pomogl.Pieski super zwlaszcza w ubranku.Luizka miala ucieche jak jej pokazalam i tylko pytala ciagle cio to?Kakarolina moje male tez budzi sie w nocy ale biore ja do siebie i spi jak susel .Jesli chodzi o ta Madzie to jak wyobrazilam sobie to male cialko pod kamieniami to sie poryczalam,mialam nadzieje ze zyje.Wiecej nie skomentuje bo brak slow. Kurcze wczoraj i dzis mam okropna kolke w prawym boku przy chodzeniu i to od razu jak wstane .Jak siedze jest ok .Wiazadla to nie sa bo u dolu mnie nie boli tylko na srodku kolka .Watroba tez chyba odpada bo bolala by jak siedze .Pije rumianek i lyknelam nospe forte ale nic nie pomaga.Kurcze moze jelita drazliwe mnie dopadly No to super bo zadnych lekow nie mozna rozkurczowych poza nospa Jak nie urok to....A cieszylam sie ze wiazadla na razie mnie nie ciagna to masz...
Pocieszam się jednak tym, że to już ostatni:-) Jeszcze "tylko" wysmażyć pracę dyplomową i witajcie wolne weekendy!!! Ależ się za tym stęskniłam, to jednak strasznie upierdliwa sprawa, takie studia zaoczne. Po 1,5 roku mam po dziurki w nosie, nie wiem, jak ludzie tak 5 lat wytrzymują. Szacunek, naprawdę.
Rewelacyjnie tak na swoim z maluchem zamieszkać i do tego nowością pachnącym. Wspaniała sprawa. Będę trzymała kciuki za powodzenie!
Nie ma jak zdrowa, ciążowa dieta!