Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chciałabym sobie kupić biustonosz taki typowo ciążowy, ale kompletnie nie wiem, jaką wybrać miseczkę (wolę kupić przez internet,bo taniej). Jeśli standardowo mam miseczkę C, to powinnam kupić o rozmiar większą?
I jeszcze pytanie o tzw. pasy ciążowe. Słyszałyście coś na ten temat? Nosiłyście, używałyście? Mogłybyście wypowiedzieć się na ten temat?
kupilam sobie moj pierwszy w zyciu depilator i jestem ciekawa czy wytrzymam![]()
Dziś odzywam się bardzo późno, bo w ciągu dnia miałam miłe odwiedziny. Przyjechała do mnie siostra, która zlitowała się nad tym, że muszę leżeć i leżeć i wysprzątała mi całe mieszkanie. Normalnie teraz go nie poznaję
W końcu jakiś ład i przejrzystość :-) Dobrze, że na siostrę można liczyć w takich sytuacjach. Ale tak między nami, mam nadzieję, że już niebawem poczuję się lepiej na tyle, że sama będę w stanie ogarniać bałagan, który robię wokół siebie ostatnimi czasy 

Sezon grillowy uważam za otwartybyło ognisko, była kiełbaska z ogniska i było piwko od 11 (dla niektórych Bavaria 0,0%
)
Właśnie dzisiaj pomyślałam o rozpoczęciu sezonu grillowego, najwyższa pora :-)
Ja wczoraj zaliczyłam imprezkę, było super, fajnie tak czasem wyjść do ludzi i się pobawić :-)
za to dzisiaj cholercia dorwał mnie katar :-( Jak nie urok, to .... :-( też tak macie, że co rusz coś was łapie? mnie a to gardło, a to katar i co się wyleczę to za niedługo znowu coś
jak wam mija weekend?