Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to sphynxkruszki lol, ale dziwneto chyba jakaś super rasa? ;-)
heheh odlane z gipsukruszki, te koty to są jak odlane z gipsutakie brzydkie, że aż piękne
a ja dzisiaj wracając z masażu znalazłam maleńkiego, nieopierzonego ptaszka... oczywiście rozpłakałam się nad nim a on otworzył dzióbek i okazało się, że żyje! więc go wzięłam w ręce no i zastanawiam się co dalej, a to takie maleństwo, przezroczyste, z zamkniętymi oczkami. Przypomniało mi się, że moja masażystka wspominała, że jej córka 4 czyżyki wykarmiła takie maleńkie i wypuściła na wolność. Więc ja do niej w te pędy, zostawiłam ptaszynkę u niej, podałyśmy jej wody kropelkami. Dziewczyna już do niej jechała, po drodze kupić robale, mówi, że jak dzisiejszą noc przeżyje, to będzie żył![]()
a u nas M.za kotami a ja w sumie bardziej za psami, ale sphynxy to jak malpki wiec jest ugodakruszki odltowe są te kociaki. Też kiedyś mi się taki marzył, ale mąż antykotny, więc mowy nie ma o powiększeniu rodziny o sierściucha, nawet łysego.
k8libby mam nadzieję, że maleńki przeżyje! Wielka jesteś, że się nim zaopiekowałaś!
A "pobrzusze" całkiem mnie rozwaliło, hahaha...To dopiero byłby mebel
.
na razie musimy dac sobie czas z psem, ale predzej czy pozniej to wiem ze kupimymilionka, super pomysł z tym odlewemniech potem sobie go mąż przywiąże i spróbuje posprzatać mieszkanie, albo chocby umyć wannę
kruszki, super ten kotoj jak ja bym chciała takiego! a co do psa to kupcie sobie staffika
![]()
nie pamietam czy Wam ta fote wklejalam