Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
uznal miesiac po narodzinach a potem zaczal wymyslac, zrobil po kryjomu badania, przestal sam placic, to ja buch do sadu, a on z badaniami, a ja ze odrzucam bo kazdy moze sobie zrobic, nie wiem skad bral sline i nie wierze i ze oszukal i blablabla, to on ze nastepne zrobi, a ja zapytalam sadu czy musze sie zgodzic, a mila sedzina mowi ze nie musze, to ja ze nie chce bo nie bede sie stresowac wiecej, zasadzila alimenty i po sprawieCzyli jednak naprawde mozna w ten sposob oszukac sąd...
Kiedy on uznał dziecko? sąd sie zgodzil przyznac Ci od niego alimenty?...
no to miejmy nadzieje, że kachna sie nie odzywa bo jest pochłonięta opieką nad maluszkiem, i ze wszystko ok ...
Wzięłam prysznic i mam dość na dziś, zaraz jadę do mamy na gołąbki.
bo mimo wszystko nieraz sie Ciebie tu radzilam... tam to jednak niby na miejscu, ale kilka dni poczekac trzeba i kawalek sie przejsc
tylko wlasnie jak juz chodzi o pisanie pozwu, to juz lepiej chyba jednak z kimś usiąść i napisac niz tak tu na forum