Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zastanawiałam się, co tam u Ciebie. Jak widać, nie próżnowałaś
Nie dość, że wyhaftowałaś śliczne cuda, to jeszcze jesteście bardzo do przodu z remontem. Muszę przyznać, że i kuchnia i biblioteczka są bardzo ładne. Biblioteczka mi się podoba szczególnie przez te szybki ochraniające książki (u nas też gość montował biblioteczkę na całą ścianę, co prawda nie mamy szybek i ochraniaczy, ale jest masywna, a co najważniejsze - pomieści KUUUPPPPPĘĘĘĘ głównie moich książek
). Kuchnię też macie super - jasna, przyjemna, fajnie wykończona, estetyczna. Oj pewnie jesteś zadowolona - i słusznie 

ale wiesz, jak ja bym zaczela po 18stce to by wyszlo na to, że mialabym jedynie jakies 3 miesiace na szalenstwa (bo potem zaszlam w ciąże
Maggic, Summerbaby dzięki za info, też byśmy musieli się zebrać i to załatwić, żeby później nie biegać po urzędach, bo nie wiadomo jak będę się czuła. Tylko u nas M. jest z drugiego końca Polski, więc nie wiem czy jego akt nie będzie potrzebny? Zadzwonię sobie jutro do urzędu i się dowiem :-)
wiec tak bardziej realnie, dobrze by bylo chociaz do liceum poczekac z tymi szalenstwami, a w gimnazjum jeszcze byc grzecznym dzieciem![]()
narkotyki w wieku 12 lat,alkohol w wieku 15???Przeraża mnie to co piszesz..przecież jak sie idzie do Liceum to się ma 15-16 lat...a gimnazjum to ile 12 lat???narkotyki w wieku 12 lat,alkohol w wieku 15???
Ja jak miałam 12 lat to po szkole biegłam do stajni,żeby moje 2 konie "obrobić" i odbierałam orzełka bo się dostałam do kadry narodowej...Jeja człowiek mimo,że był dzieckiem miał cel,miał marzenia,miał pasję,miał się czymś zająć...
Jeja ja mam 28 lat więc naprawdę nie tak dawno to było,ale mam wrażenie,że żyłam w innych czasach...Imprezy były,ja akurat jeździłam na koncerty black metalowe,wakacje ze znajomymi w górach,nad morzem...I jakoś nikt nie potrzebował takich rzeczy do szczęścia...
Albo mnie wychowali w duchu powojennym,albo świat zapitala szybciej niż jestem to w stanie ogarnąć rozumem...
tak sie zdarzalo, zdarza i zdarzac sie bedzie. albo gdy bylam w drugiej gimnazjum na piwo chciał mnie zaprosic brat mojego obecnego wtedy chlopaka, byl wtedy w 5 klasie podstawowki, i wcale nie byl jakis wyrosniety, podziekowalam...ale wiecie co? sprzedali mu to piwo, takiemu gowniarzowi.
Alez ja Ci zazdroszcze maluszka po tej stronie, ja juz sie nie moge doczekac.
Treaz by sie jakas dziewczyneczka przydala.
Braxtony mnie od wczoraj atakuja bez przerwy, nawet w nocy, dziwne, nie pamietam jak to bylo pierwszym razem.
W kosciach juz czuje zblizajace sie dluuuuuuuugie wolne

koniecznie nam wrzucaj jakieś kolejne zdjęcia Tymka
wow ale nieźle wytrzymałas... to teraz imprezka jakaś;-)