Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie ja jestem w 6 tyg z naciskiem na lipiec (w lipcu się udzielam) ale zaglądam tu do Was.. wczoraj widziałam serducho i wierzcie mi to najpiękniejszy widok na świecieTeż się zastanawiałam, bo ja idę jak będę w 6t5d i też się wahałam czy jeszcze nie poczekać. Ale chyba nie dam radyStrasznie się niecierpliwię i boję czy wszystko ok, więc wole to już mieć za sobą. Najwyżej niedługo potem pójdę kolejny raz.
Niektóre dziewczyny pisały, że były np w 6 tyg i już słyszały serduszko...
Trzymam za Was kciuki i będę tu do sierpniówek zaglądać
bo mam do Was duży sentyment :* Wiem że już niektóre z Was w lipcu przytulą swoje Skarby - zobaczycie. Życzę Wam jak najłagodniej przebytej ciąży
od godz 22 rozmawialam z kolezanka przez skype i tak nam zeszlo
Zawsze jak juz konczylysmy to ktoras sobie jeszcze cos przypomniala i dawaj

a dzis wstalismy o7 bo Michas do przedszkola na 8;30
W pierwszej ciąży też się dużo udzielała, , teraz niestety już dziecko, praca i jeszcze studia więc się boję że nie będę zawsze na bieżąco na tym wątku, ale postaram się:-)
ja chodzę na NFZ, na prywatnego chyba bym nie dała rady tyle kasy wyłożyć, nawet nie chodzi o wizyty ale o badania....
ja już po 21 zasnęłam przed tv-ką

ale z tego co widziałam na początku to nudne to było więc może to nie ciąża tylko marny program 
;-)
ale chyba cos w tym jest, oczywiście nie w każdym przypadku, ale jednak