Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chciałabym sobie kupić biustonosz taki typowo ciążowy, ale kompletnie nie wiem, jaką wybrać miseczkę (wolę kupić przez internet,bo taniej). Jeśli standardowo mam miseczkę C, to powinnam kupić o rozmiar większą?
I jeszcze pytanie o tzw. pasy ciążowe. Słyszałyście coś na ten temat? Nosiłyście, używałyście? Mogłybyście wypowiedzieć się na ten temat?
kupilam sobie moj pierwszy w zyciu depilator i jestem ciekawa czy wytrzymam![]()
Dziś odzywam się bardzo późno, bo w ciągu dnia miałam miłe odwiedziny. Przyjechała do mnie siostra, która zlitowała się nad tym, że muszę leżeć i leżeć i wysprzątała mi całe mieszkanie. Normalnie teraz go nie poznaję
W końcu jakiś ład i przejrzystość :-) Dobrze, że na siostrę można liczyć w takich sytuacjach. Ale tak między nami, mam nadzieję, że już niebawem poczuję się lepiej na tyle, że sama będę w stanie ogarniać bałagan, który robię wokół siebie ostatnimi czasy 

Sezon grillowy uważam za otwartybyło ognisko, była kiełbaska z ogniska i było piwko od 11 (dla niektórych Bavaria 0,0%
)
Właśnie dzisiaj pomyślałam o rozpoczęciu sezonu grillowego, najwyższa pora :-)
Ja wczoraj zaliczyłam imprezkę, było super, fajnie tak czasem wyjść do ludzi i się pobawić :-)
za to dzisiaj cholercia dorwał mnie katar :-( Jak nie urok, to .... :-( też tak macie, że co rusz coś was łapie? mnie a to gardło, a to katar i co się wyleczę to za niedługo znowu coś
jak wam mija weekend?