kruszki
Fanka BB :)
czesc laski 
odpisywanko
ja tam pierdziele wszystko i oszczedzam na gazie, powaznie Wam pisze, mam na doladowania, wiec pelna kontrola, staram sie zuzywac 3f dziennie gaz max. chyba sie jakas sknera robie lol

moja mala przesypia cala noc bez pobudek, ale za to w dzien ma 2-3drzemki wlasnie takie krotkie, uwazam ze to normalne, wazne ze w ogole spi jeszcze, moja druga corka przesypiala tez noc, a w dzien miala jedna dluga drzemke 2h, tez bylo to okey
glowa do gory, kazde dziecko jest inne
bedzie hardcore
4miesieczne niemowle, 2koty
wiecznie niezadowolona 9latka i my z M. :]
takze to nie jest tak, o mnie i moje znajome bardzo dbano, polki, angielki. i mialam plamienie wlasnie i pojechalam do szpitala
dziewczyny ja w polsce stracilam ciaze na korytarzu w gdansku, przyjechalam bo plamilam, ciaza blizniacza, ale kazali mi czekac i czekac.. no i w koncu polecialo calkiem... zreszta ile sie czyta o polskiej sluzbie zdrowia, ja z angielskiej w przypadku dbania o moja rodzine jestem zadowolona w uk
no
to popisalam, caluje Was i te ktorym nie odpisalam tez goraco pozdrawiam 
odpisywanko
hehehe no u mnie podobnie jak po 22 w salonie usiadzieszAa i jak siadasz na kanapie pod oknem z mokrymi włosami to tak wieje że zaczynają Ci zamarzać i twardnieć![]()
ja tam pierdziele wszystko i oszczedzam na gazie, powaznie Wam pisze, mam na doladowania, wiec pelna kontrola, staram sie zuzywac 3f dziennie gaz max. chyba sie jakas sknera robie lol
tak jak piszesz! poza tym fajnie przewiatrzyc chatke i wtedy wlaczyc ogrzewanie, super sie oddycha jak tak swiezo 20stopni jestJak ja bym miała w pokoju 21-22 stopnie do spania, to chyba bym umarła. Jak nie mam rozszczelnionego okna to sie duszę i nie ma spania... dobrze, że moje dziecko tez lubi zimno jak ja, wtedy mój M nie ma nic do gadania, bo on też lubi jak jest gorąco... łazi bez skarpet i twierdzi, że zimno w domu. Ja wolę się ubrać, niż grzać, bo lubie powietrze...
dzag Kochana, czytalam ze dzieci maja fazy snu 35minutowe, poszukaj i poczytaj o tymJa na szybko, bo właśnie się Tymek obudził po 35-minutowej drzemce.
moja mala przesypia cala noc bez pobudek, ale za to w dzien ma 2-3drzemki wlasnie takie krotkie, uwazam ze to normalne, wazne ze w ogole spi jeszcze, moja druga corka przesypiala tez noc, a w dzien miala jedna dluga drzemke 2h, tez bylo to okey
glowa do gory, kazde dziecko jest inne
a wiec my jedziemy w gory, za 2tygodnie czeka nas jazda autem z uk do bialki tatrzanskiejDziewczyny, nie wiem, czy była o tym mowa, ale jakie macie plany świąteczne? Wyjeżdżacie gdzieś z dzieciakami, czy nie?
nieprawda to nie tak, ja mialam w uk w ciazy robione kilka usg, pierwsze mialam w 6tygodniu ciazy, ziarenko mialo wtedy 6mmDziewczyny taka moja refleksja do naszej dyskusji jeszcze z ciąży. Księżna Kate w ciąży już miała więcej usg niż przeciętnej brytyjce przysługuje na całą ciąża, teraz jest w szpitalu przez mdłości, kiedy z krwawieniem nawet w pierwszym trymestrze nie chcą przyjmować bo naturalna selekcja, a jej ciążą nie opiekuje się położna co ocenia wszytko pi razy oko tylko sztab lekarzy. Czyli tak jak mówiłam, ehh.
dziewczyny ja w polsce stracilam ciaze na korytarzu w gdansku, przyjechalam bo plamilam, ciaza blizniacza, ale kazali mi czekac i czekac.. no i w koncu polecialo calkiem... zreszta ile sie czyta o polskiej sluzbie zdrowia, ja z angielskiej w przypadku dbania o moja rodzine jestem zadowolona w uk
no
.

albo będzie mam ciuchcia tu wózek tu sanki 
młody jak wyszedł wczoraj na spacer to miał na sobie body z krótkim rękawem, na to koszulkę z długim, welurkowe spodnie, skarpety (tak chodzi po domu) ubrałam mu kombinezon ocieplany i przykryłam kocem. Jak wróciliśmy to był cieplutki - sama nie wiem... nie mam cholerka żadnego śpiwora, nawet o tym nie myślałam, sądziłam że to dopiero jak się do spacerówki przesiądziemy! Poza tym młody tak urósł że go nie wcisnę w tym śpiworze do gondoli
na szczęście Czesio omija towarzystwo szerkim łukiem. Teraz siadłam chwilę do laptopa, pranie się pierze, zmywara też czyni swoją powinność a młodzieniec zaciesza się na macie - ta mata to był strzał w dziesiątkę!
Rodzina lekko wstrząśnięta ale trudno.
I juz nie mam pomysłu co robić żeby nie było ryku przy usypianiu...