M.lena a nie możesz się zdecydowac na zzo a potem po prostu nie wziąć jak ci się ze tak powiem nie przyda,?! Bo lepiej mieć siebie u gościa w grafiku i jak coś to to olac aniżeli latać i go załatwiać.jeśli mówiłaś ze nie chcesz a potem zmienić zdanie, swoją droga dziwne też bo przecież nie wiadomo kiedy pójdziesz rodzić to co tu zamawiać albo będzie wolny albo zalatany..
All me może jak ci ciężko oddychać to na czworaka na chwilę- kilka minut- żeby dziecko przestało uciskac wszystko
A ja ze szkoly rodzenia pelen pozytyw poznalam dużo kobiet

fajna atmosfera teraz trzeba myśleć jakie pytania zadawać położnym żeby jak najwięcej info wyciągnąć

), jeszcze ide na jakies zajęcia z karmienia piersia - obadac co tam " daja" hehe, no i się dowiedzialam ze po porodzie do 6- miesiąca dziecko jest pod kontrola fizjoterapeuty itd ze jeśli chodzi o bioderka rozwój itd. Można bez łachy przyjść do szpitala, maja też jakies zajęcia w czasie pologu więc chyba wszystko to zalicze

)
Teraz juz idę naprzód wózek zamowiony, torba w trakcie pakowania ciuszki odbębnione,
Co do boli mnie tylko na początku bolało jak na okres teraz juz daawno nic, tylko to cholerne spojenie i noga, za niedlugo będzie mnie T musiał nosić ;/ albo co masakra..;/