• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

reklama
Madziasek, bardzo mi przykro:-(. Wiem co czujesz, bo z 1,5 miesięczną córką też to przerabiałam. Wyłam wtedy dniami i nocami w szpitalu :(.Trzymajcie się jakoś i jak będziesz o siłach to napisz jak się sprawy mają.

Kamu, z tymi kolkami to chyba jest różnie. Dwie moje dziewczyny miały traszne a teraz zobaczymy, ale koleżanki syn miał a córkę ominęło więc jest nadzieja :)

Dzieki dziewczyny za kciuki!!!
okazalo sie ze maly ma jeszcze podwyzszone crp wiec dostaje kolejny antybiotyk, tak mi go szkoda :'(

a maz poinformowal mnie ze jakos zle sie czuje, slaby jest, gardlo go boli i glowa...
kurna to przez niego pewnie :wściekła/y:

Madziasek - trzymam kciuki, aby synuś szybko wrócił do zdrowia.

A u nas cos sie zaczęło dziać na skórze pod jąderkami. W ogóle małemu łuszczy się skóra prawie na całym ciele, położna mówiła, że to normalne. W czwartek zauważyłam,że pod tymi jąderkami też jakby się zaczynało łuszczyć. Tak myślałam, ale po telefonicznej rozmowie z położną usłyszałam,że to może być grzybica. Wystraszyłam się nieźle, poleciła smarować Clotrimazolum, a w poniedziałek ma nas odwiedzić. Na początku to było takie małe kółko, teraz to kółko się rozszerza, nie jest jakoś specjalnie czerwone. Dziewczyny spotkałyście się z czymś takim?

Madziasem wiem, że Ci źle, jedyne co mi przychodzi do głowy to, że po antybiotyku powinno szybko przechodzić, trzymaj się dzielnie dla niego! Niedługo wyjdziecie na pewno i tego Ci mocno życzę!

Aurelia ja nie spotkałam się z czymś takim, smaruj jak pani kazała i oby w pon było już ok.

Witajcie

W dniu 4.09.2013 o godz. 10:47 poprzez cc przyszedł na świat nasz synek Sebastian, waga: 4310 g, dł. 56 cm, 10 pkt.
Ostatnio długo się nie udzielałam bo leżałam z przerwami 3 tygodnie na patologii ciąży.
Wszystkim mamom gratuluję.
Czy jest jeszcze jakaś mamusia z sierpnia, która się nie rozpakowała?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry