reklama

Sierpień 2013

reklama
U nas w miarę spoko, moje dziecko zjada na jeden raz 120ml i wydaje mi się, że mu mało dalej, ja już nie wiem co robić! Z tego co pamiętam to starszy synek też tak miał i to trwało tak do końca 3 miesiąca, cudowałam, żeby go nie przekarmić jakoś specjalnie bo też był na mieszance ale to była niezła jazda a teraz mnie chyba to samo czeka.

Ewuncia ja już biorę tabletki anty, zamierzam się zabezpieczać do końca życia bo raczej nie planuję 3 dziecka, niestety mąż nie toleruje gumek a i ja za nimi nie przepadam, z tym, że z tabletkami jest tak, że powinno się raz na jakiś czas zrobić przerwę i ja sobie nie wyobrażam tej przerwy :/

Cześć dziewczyny!
Ja jeszcze nie podałam żadnego leku, jakoś boje się tak na własną rękę, chcę najpierw porozmawiać z pediatrą. A teraz będę chyba ściągać, przez cały dzień może nazbieram na jedno karmienie

Czesc,

Ewuncia ważne że windi pomaga :tak:
co do antykoncepcji to ja tabletek anty nie bardzo mogę bo zawsze miałam problemy hormonalne a gumek nie lubię, zresztą mąż też nie więc bzykamy się w nich rzadko, najczęściej uważamy, ale co będzie dalej nie wiem, na pewno chcę jeszcze jedno dziecko :-D
próbowałas bio gaia?

Aurelia Ja chociaz mam duzo pokarmu bo z 1 cyca przed karmieniem moge sciagnac 100ml spokojnie i jeszcze malego z niego pokarmic troche, to on tez sie tak strasznie zlosci bo zawsze jak zaczyna jesc to puszcza baki lub robi kupe, teraz juz to wiem i jak sie zlosci to czekam az sie uspokoi troche i probuje dac mu cyca, jak znowu wypluje to za chwile probuje od nowa i sie udaje bez problemu go nakarmic, nie zawsze tak jest, czasem od razu zrobi wielka kupe i jest spokojniutki, ale wczoraj i dzisiaj sie zloscil, moze przez moje czekoladki bo ja wszystko jem i nie jestem na zadnej diecie

Takiej ilości pokarmu to tylko pozazdrościć. Ja też tak próbowałam, przeczekać te złości, ale na nic to się zdało. Dziecko robi sie z każdą minutą coraz bardziej złe i głodne. Wrzask jest przy tym niesamowity. Chyba pojadę do pediatry, wizytę mam dopiero 09. - szczepienie, ale jak tak dalej będzie to muszę pojechać wcześniej.

Aurelia a jak ciagle probujesz sciagac to nie robi sie wiecej pokarmu? Ja jak sciagne raz to pozniej mam obie cycki jak kamien, dobrze ze maluch juz z 2 potrafi zjesc bo musialabym ciagle sciagac po troche.
Czy wasze maluchy to tez takie glodomory??? moj je jak sie obudzi, musi od razu dostac bo jak nie to strasznie krzyczy, a potem go przewijam i je drugi raz a jak nie zaspi w ciagu godz to czasem 3 raz zje troszke i dopiero usnie. Zaczyna wygladac jak maly chomik :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry