Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam przy pierwszej kawusi, bo rano nie mialam czasu wypic, maly pospal do 6stej ;-)
wlasnie spi od godziny na dworze, tutaj tez ladnie i cieplo!
ciacho na paczki rosnie
Taka j albo sie dostosuje albo bede wracac pociagiem...
Madziasek a nie wolałabyś mu raz pokazać, że nie będzie Tobą rządzić on a tym bardziej jego córka? No bo do przesady. Może on sam decyduje bo się nie liczy z Twoim zdaniem i trzeba by mu pokazać, że sama potrafisz o sobie decydować i nie jesteś na jego łasce? Jak myślisz jak by się zachował?
Madziasek nie ładnie mąż postąpił, dziwne , że nie liczy się z Twoim zdaniem.
Mały jest na spacerze z tatusiem. Ja się kuruję bo jakiś wirus mnie dopadł, w sumie to mąż mi go sprzedał bo on był chory od niedzieli do wtorku. Dziwny wirus bo ani kaszlu nie ma, ani kataru, tylko niewysoka gorączka 37,6 stopni , ból głowy i mięśni. Wczoraj było mi bardzo źle ale dziś już jest dużo lepiej. W poniedziałek mieliśmy mieć szczepienie ale jednak je przełożę bo nie wiem czy mały nie podłapie też tego wirusa. Póki co jest zdrów. Czy u Was też tak jest że jak facet choruje to tylko leży w łóżku i narzeka, nic nie zrobi w domu a jeszcze mu trzeba wszystko podać? Mnie już trafia bo jak ja jestem chora to sobie nie mogę poleżeć bo ciągle coś, to pranie, to dać obiadek małemu, to zmyć naczynia :-( i tak w kółko. Kobieta ma przes....e
Madzialenak faktycznie dziwny wirus ale może szybciej z tego wyjdziesz dzięki temu, podkuruj się kiedy tylko możesz. U mnie z kolei jak mąż jest chory to ... pracuje bo twierdzi, że jak coś robi to szybciej do zdrowia dojdzie, kopami do lekarza go wyganiam raz na 3 lata, masakra. On nie ma szans, żeby się położyć i wygrzać czy coś, w życiu. Ja wiem, że jak tak facet jęczy, narzeka i leży i umiera bo ma 37,5 to jest okropne ale powiem Wam, że w drugą stronę też jest źle bo mój właśnie w drugą stronę przegina moim zdaniem. Ciągle mu tylko powtarzam, że go potrzebujemu więc ma dbać o zdrowie ale gdzie tam
Ale u nas ciepło, przepięknie jest. Synek i piesek wygrzewają się na słoneczku na tarasie. Mąż już musi skosić trawę na ogrodzie :-), na gruszcze już są pąki. Jak ja uwielbiam taką pogodę.
U nas też ciepło, jak na tę porę to super, teściowa wzięła małego na krótki spacer, żeby się przespał bo mu dzisiaj coś ciężko się w domu śpi, nie wiem czy nie za ciepło jest.
U nas też słonko pięknie świeci.
Wczoraj Sebek spędził pół dnia na powietrzu, a jak pięknie spał przy włączonej kosiarce
Dzisiaj mały zrobił pobudkę o 4 nad ranem, na szczęście chyba był głodny bo wypił mleczko i dalej poszedł spać aż do 9:30 :-)
Aurelia ja myślę, że w większości dziewczyny korzystają z pogody
U nas też ciepło i słoneczko, mały teraz na podwórko a ja sprzątałam po wczorajszym i obiadek przygotowywałam i chyba zaraz też pójdę, choć najchętniej to bym się przespała bo mi się oczy kleją.
Jak Wam mija weekend, w sumie już się prawie kończy :-)?
My dzisiaj rozpoczęliśmy sezon grillowy, właśnie jesteśmy po jedzeniu, pysznie było :-)
Sebuś śpi sobie jeszcze na dworzu w wózku