Ależ tu chorobowo, aurelia, ewelia, dużo dużo zdrówka dla dzieciaczków!!!!!
Madziasek, te usg piersi to robiłam tak sama z siebie, ostatnio miałam robione po porodzie średniej córki 2,5 roku temu, bo myślałałam, że mam guzki pod pachami a to było przez karmienie

ale strachu się wtedy najadłam, byłam pewna że to rak ;/. Tak, że i teraz postanowilam skontrolować, bo czasem mam takie schizy ,że zachoruję, i co będzie z dziećmi, takie jakieś durne myśli mi chodzą :/, no ale staram się zaraz je przeganiać

. Ja byłam na usg prywatnie, myślę ,że lekarz nie d skierowania na usg tak profilaktcznie, niestety

takaj, o widzisz, Ty schudłaś przez tarczycę a ja tyję

. Fajnie napisałaś z tym wsadzeniem spowrotem do brzucha

Ja też bym chętnie wsadziła

Żabila, też jestem strasznie senna,piję po 3 kawy dziennie, znerwicowana też jestem strasznie, i przytyłam również

. Ale myślałam, że ma to związek z nadmiarem obowiązków i niedoborem snu oraz nieregularnymi posiłkami :/. Guzków nie mam ani wola, lekarka powiedziała, że tarczyca bardzo mała,niejednorodna, hypoechogeniczna ( i brzydka)

. I na podstawie usg podejrzewa haschimoto, przeciwciała anty TPO wyszły powyżej 1000, gdzie norma wynosi 35. I oczywiście w sobotę do endokrynologa idę prywatnie

. Zapisałam sie do tej samej doktor na NFZ a termin mam na 29 sierpnia cha cha :/ Paranoja

. Więc póki co trzeba sobie radzić samemu.
agaulec, ja też jestem zszokowana zachowaniem lekarki!. W głowach im się popieprzyło za przeproszeniem!!!Ważniejsza stara baba,co się tydzień temu zapisała w kolejkę do lekarki po maść na hemoroidy niż chore dziecko. U nas też tak jest w przychodni. A jak zachorujesz, ledwo się na nogach trzymasz i z gorączką prawie 40 stopni dowleczesz się do tej przychodni, to siedzisz jak ten głupek i czekasz z nadzieją że ktoś się zlituje i cię przepuści ( co jest bardzo mało prawdopodobne, bo baby, choć mają cały dzień wolny to walczą jak lwice o swoje miejsce )
ewelia, mam nadzieję, że nocka będzie spokojna! Ja bardzo boję się tych nocy, gdy dzieci chorują