reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

reklama
yyy, nie wiem czemu mi się dwa razy jeden post wkleił (i to z jakim rozstrzałem czasowym)...

Ja bym chciała nad polskie morze, ale małż się nie zgodzi, bo "polskie zimne, masa ludzi, bla, bla, bla...) - a ja tak uwielbiam!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja mam termin na połowę sierpnia i jak Dzidzior będzie do siostry podobny, to może i do wrzesnia dotrzymam ;-)

Na słońcu sie nie powinno, bo plamy. Ale nie wiem jak do tego filtry. Ja z Córncją się od czasu do czasu na słoneczku kładłam (połowa ciąży), ale brzuch musiałam zasłaniać, bo się mała wierciła jak wściekła - chyba jej za jasno było. Teraz myślę, że nogi na światło wystawię, a resztę do cienia.

Ja myślę, żeby kupić tankini ciążowe, bo uwielbiam słonko. No i kapelusz z duuuuuużym rondem, wielkie okulary przeciwsłoneczne i już mogę się wylegiwać na plaży (niczym gwiazda filmowa, hehehe)

tankini.jpg

Ruda, ja właśnie tez obawiam się jak to tak wstać rano i bez śniadanka wyjść na badanie:cool2: toz zaraz mnie mulenia złapią:cool:

Wy tu tak o wakacjach już...super! ja w planach wyjazdów nie mam, ale ja prawie nad morzem mieszkam, to bede jeździła do nadmorskich miejscowości...a właściwie do jednej:-D i bedziemy się plażować...mamy namiot plazowy i cały ekwipunek to może damy radę...a to nawet lepiej, że tam będę, bo...jak tam rodzić zacznę...to prosto z plazy na porodówkę polecę, bo to blisko z 200-300 m od plazy:szok::-D

Ostatnia edycja:
Agata - ja w poprzedniej ciąży zakupiłam, bo miałam ambitny plan na basen chodzić :-) Użyłam dopiero niedawno bo szłam ze Stasiem na basen i nie mogłam znaleźć kostiumu :-) w sumie nie widać, że ciążowe tak na pierwszy rzut oka.

hej babki :) dawno się nie udzielałam ale staram się czytać stronę po stronie ;) dziś byłam u gina,wszystko jest w porządku,dostałam jeszcze na tydzień duphaston dla mojego spokoju żeby przebrnąć ten tydzień którego się obawiam... słyszałam serduszko ale tak się maleństwo kręciło że tylko przez chwilkę :) i zdjęcie dostałam też nie wyraźne bo się strasznie wierciło :) maluch ma 3.35cm :)

reklama
Weronika, gratulacje! Miło słyszeć, że wszystko ok u dzidziusia! :tak:

Kasia, mi się ogólnie podoba taki rodzaj kostiumu (nie tylko na ciążę) - uważam, że to subtelny i kobiecy krój. W ciąży jakoś nie do końca wyobrażam sobie siebie w takim zwykłym dwuczęściowym (zwłaszcza, że nie mam figury modelki, no chyba że modelki XL - mam dość pełne kształty), choć jak widzę takie szczuplutkie igiełki z brzuszkami w bikini, to aż się rozmarzam;-) Ale to chyba nie dla mnie;-)

Do góry