reklama

Sierpień 2013

Madziasek zdrówka dla Ciebie i Mikiego.

Venicee zdrówka dla dzieciaczków, wiem jak to wkurza, jedno wychodzi z choroby a drugie w nią wpada albo na raz oboje :(

U nas póki co 12 zębów, aż się boję trójek bo podobno są najgorsze a nam czwórki dały popalić.

reklama
mówisz że kły najgorsze??? no w sumie cholery się b.długo przebijają....
widzę właśnie jak trzonowiec małemu wychodzi....oj chyba nie miłe to bardzo....
do tego ja zaczynam coś chyrlać ;/

Venicee wszyscy tak mówią, ja się tego już boję bardzo, nie wyobrażam sobie tego.
Dzisiaj mamy 37stopni i lekki katar już. Załamka. Dlaczego znowu, był zdrowy przez 2-3 dni.

TakaJ spokojnie ....Mikiemu przeszło ale widzę że przy ząbkowaniu zawsze coś w nosku musi chyba być wrrr....momentami coś furczy...potem nie -i tak w kółko...wiem wiem oszaleć można ! ale damy radę ! MUSIMY!!
zdrowia dla was!!!!!!!!!!!!!

Witajcie
Tak dawno mnie nie było ale brak czasu ... od kiedy wróciłam do pracy musze swój czas przeorganizowaac od nowa ale już powoli wychodzę na prostą.
Niestety nie odpisze każdemu bo nie nadrobię Was kochane
Madzia zdrówka dla Was i siły na sam finisz życze:-)
Vinicee dla was także zdrowka
Pewnie dla Wszystkich muszę życzyć zdrowia bo to teraz taki czas chorobowy
A ja jestem w szoku Moja Lena to mnie jawnie pozbadła wiecie że w nocy jak się przebudzi i ja się do niej odezwe to jest płacz, marudzenie itp a jak mój m to tylko jej powie Lenka śpij i ona kładzie się i śpi on nawet z łożka nie wstaje:wściekła/y:
Moja mała ma 9 zębów ale kolejne wychodzę naraz wszystkie więc będzie wesoło a poza tym powiem wam że jak na razie jest zdrowa była tylko raz od urodzenia przeziębiona:tak:Spi w dzień 1 raz tak 2 godziny
Pozdrawiam Wszystkich
Jagoda a ty jak jeszcze w dwupaku czy już synka tulisz?

Venicee mnie to pociesza właśnie, tak liczę, że człowiek musi swoje wychorować i albo za dzieciństwa albo na starość, no to dobra, już to przejdę z nimi byle potem nie mieli problemów.

Agaulec u nas jest tak samo z tym, że na mnie reaguje tak a na męża inaczej i zauważyłam, że na mojego ojca podobnie jak na męża, czyli jakby miał większy respekt przed mężczyznami, może tak jest z dziećmi po prostu, albo przypadek. Powodzenia z ząbkami, oby szybko wyszły!!

Hej dziewczyny,

I jak sie melduje ze jestem :-) wyszliśmy z anginy w środę byliśmy na kontroli i już wszystko dobrze. Dziewczyny dacie radę z zębami oby szybko wyszły, u nas szybko wychodziły jedne za drugim i mamy kaplet, ostatnio juz byłam w stresie że mu piątki wychodzą bo tak sie ślinił . zdrówka dla wszystkich.
Musze niestety stwierdzić że ostatnio miałam straszny kryzys troszkę się pożalę.... od 2 tyg jak juz pisałam mały jak mnie widzi to wpada w jakiś szał, jest strasznie nieznośny płacze itp, a najgorsze jest usypianie wieczorne nie chcial spać, w poniedziałek płakałam razem z nim bo przyszłam z pracy godz. 19 a on wpadł w jakaś spazme, wszystko na nie i chodził przez pare dni spać o 23 bo nie dało sie go uspic wychodził z łózeczka i do nas, dzisiaj nie spał w ciągu dnia wiec padł bardzo szybko bez jęku. Ogólnie miałam doła bo przychodzę do domu po pracy a dziecko mi placzę wymusza itp mam nadzieję że to przejdzie...a jak widzi meża to wszytko oki hehe tez go usypia bo wychodzi mu to najlepiej :-)

troszke się pożaliłam

Basia co tam u Was?? jak Kubuś?
Taka j jak Twoje chłopaki chodzisz do pracy czy l4?
Grinula i My odezwijcie się ;-)

reklama
Aga nie martw się, mój jak widzi moich rodziców to ręce wyciąga i chce do nich a jak mówię "idziemy do domu" to tak kręci głową, że mało nie odkręci jej. Może Tymcio jeszcze nie umie się przyzwyczaić, że mamy nie ma, a próbowałaś go wtedy poprzytulać i tak spokojnie do niego mówić coś do uszka, tak, żeby widział, że mamy nie było ale teraz jest i jest wszystko w porządku? Ja chodziłam do pracy teraz, mały niby ma katar niby nie, dziwne jakieś, mój ojciec z nim był bo do żłobka nie chodził ale w przyszłym tygodniu już nie mam z kim zostawić, zobaczymy, a starszak chodził do szkoły, oby się nie zmieniało.
Czujecie w ogóle święta? Bo ja jakoś nie bardzo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry