reklama

Sierpień 2013

Żabila wowww zdolnego masz synka !!!! Miki wprawdzie dużo gada-ale po swojemu ,nawet w nocy przez sen :P Sporo powtarza ale imienia-a gdzie tam ! Powodzenia w staraniach ! :)
TakaJ super że płuca ok....to najważniejsze ! Ja właśnie zaczynam się bać -Miki nie daje rady odkaszleć ,słyszę ...teraz ja mam w gaciach żeby płuc nie było :( aż mi się płakać chce...
Współczuję kochana tej sytuacji w sumie bez wyjścia ....

reklama
Venicee a wybierasz się do lekarza to sprawdzić? Zawsze to spokojniejszy człowiek jak lekarz osłucha. Ja to bym sama chciała umieć osłuchiwać i rozpoznawać.

Nie dostanę się do lekarki, już miejsc nie ma. No mam mega załamkę . Najwyżej ambulatorium wieczorem.Chodzę po domu z zwieszonym nosem i płakac mi się chce :(
Jeszcze żeby było mało dziś mąż po 21 będzie ...no super...

Venicee mam nadzieję, że jakoś przetrwałaś ten dzień, mąż już niedługo przyjedzie to może chwilkę odsapniesz. A nie macie jakiejś przychodni z dyżurem wieczorno-nocnym? Jak się ma maluszek dzisiaj?

U nas dalej kaszel, katar, i takie gorączki pod 38, wczoraj podałam ostatnią dawkę antybiotyku ale to ten 3 dniowy więc niby ma dalej działaś, zobaczymy. A jak u Was, jak zdrówko, dostałaś się do jakiegoś lekarza czy przeszło jakoś samo?

Hej dziewczyny,

U nas tez pojawił się katar, gluty takie ze hej, nie wiem gdzie to złapał, ale póki co sam katar, mam syrop z sosny więc próbuje tym go wyleczyć i oczywiście nasivin i odciąganie katarku, bryuka szaleje jakby mu nic nie dolegało, nie gorączko.
Sidze sobie w rpacy i zrobiłam sobie mała przerwe na forum :-)
zdówka zyczę

Madziasek jak tam u WAS?
Ewelinka a Ty jak sięczujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry