Hejka dziewczyny,
Czytam Was ale jak zawsze brak czasu na wszystko...teraz siedzę w pracy i mam chwilkę na odpisanie.
Madziasek śliczna niunia jaka już bystra na tej fotce :-) jak Wam się żyje, mała grzeczna? \
Venicee całe szczęście że wszystko dobrze się skończyło z Twoja córką, co do poczucia że jestes dla siebie surowa mam nadzieję że to Ci minie nie możesz tak myśleć i już !!!!, ja tez mam do siebie wyrzuty że mało spędzam z małym czasu.. a jak się widzimy to znowu czas mnie nagli bo musze wyjść do pracy itp a on chce ze mną siedzieć, robi się nieznośny chce zwrócić na siebie uwagę, bije teraz wszystko i mnie też, jak mu coś zabronię to jest okropny płacz ehh mam nadzieję że mu to minie, co do umiejętności to nie masz czym sie przejmować, kiedyś usiądzie na nocnik, pozbędzie się smoka, u nas tez jest smok i nie wiem kiedy się z nim rozstanie, wieczorem w łóżeczku musi być buteleczka z mleczkiem, ale jest sukces sam się przestawił na spanie w dzień w łóżeczku bo wcześniej był tylko wózek
zapisałam małego do żłobka będzie chodził do sierpnia, do lipca siedzi z moja kuzynka, cały czas walczymy z katarkiem juz 3 tydzień ehh i nie możemy go wypędzić.
Taka j zdrówka dla Twoich chłopaków
reszta dziewczyn co z Wami ??;-)
wracam do pracy miłego dnia