reklama

Sierpień 2013

Venicee ale każde dziecko jest inne i nie da się tak porównać, moi dwaj synkowie są totalnie różni, zupełnie. Starszy przesypiał noce jak miał 5 miesięcy, pił już z kubeczka jak był w wieku Jakuba, mówił bardzo dużo a Jakub nie mówi, z butli będzie pić chyba jeszcze z kilka lat takie mam wrażenie, nocy też pewnie nie prześpi przez pare następnych lat ale cóż. Taki jest. Nie możesz źle o sobie myśleć bo dzieci to ściągają z Ciebie i żeby też potem źle nie myśleli. Myślę, że może powinnaś odsapnąć bo może łapiesz doła jakiegoś, ja tak miewam przynajmniej.

reklama
TakaJ no jestem dla siebie surowa..bardzo surowa....Widzę co leń ze mną robi.Za bardzo odpuszczam -taka prawda.
Wychowanie i nauka dziecka wielu rzeczy to praca dla której jestem teraz w domu. Muszę sie ogarnąć w końcu i wziąć za siebie i nie tylko.Możliwe że jakiś "dół" we mnie mieszka....czuję to.
DZIEWCZYNY a WY gdzie sie podziewacie? Co u maluszków???

No właśnie też jestem ciekawa co u dziewczyn i dzieciaczków a tu cisza od dawna już.
Venicee mam nadzieję, że niedługo dojdziesz do siebie i będziesz z siebie zadowolona, trzymam mocno kciuki za Ciebie **

U nas Jakub się bardzo rozgadał po swojemu od wczoraj, bebla i bebla jakby mówił jakieś zdanie, jak się o coś pytam to jakby mi odpowiadał ale oczywiście za nic nie wiadomo co mówi :D Starszy natomiast ma antybiotyk, bardzo brzydko kaszle, dr powiedziała, że osłuchowo czysto ale ten kaszel taki głuchy jakiś, nie podoba mi się. Dzisiaj znajomy był u takiego lekarza miejscowego i ten wysłuchał zapalenie płuc a inni lekarze ciągle, że czysto i czysto i jakoś mi to siedzi. Mam nadzieję, że nic się nie dzieje :( No i Jakub pewnie chwyci przeziębienie bo raz, że od brata a dwa, że do żłobka przeziębione dzieci chodzą. A miałam go szczepić :/

Hejka dziewczyny,

Czytam Was ale jak zawsze brak czasu na wszystko...teraz siedzę w pracy i mam chwilkę na odpisanie.
Madziasek śliczna niunia jaka już bystra na tej fotce :-) jak Wam się żyje, mała grzeczna? \
Venicee całe szczęście że wszystko dobrze się skończyło z Twoja córką, co do poczucia że jestes dla siebie surowa mam nadzieję że to Ci minie nie możesz tak myśleć i już !!!!, ja tez mam do siebie wyrzuty że mało spędzam z małym czasu.. a jak się widzimy to znowu czas mnie nagli bo musze wyjść do pracy itp a on chce ze mną siedzieć, robi się nieznośny chce zwrócić na siebie uwagę, bije teraz wszystko i mnie też, jak mu coś zabronię to jest okropny płacz ehh mam nadzieję że mu to minie, co do umiejętności to nie masz czym sie przejmować, kiedyś usiądzie na nocnik, pozbędzie się smoka, u nas tez jest smok i nie wiem kiedy się z nim rozstanie, wieczorem w łóżeczku musi być buteleczka z mleczkiem, ale jest sukces sam się przestawił na spanie w dzień w łóżeczku bo wcześniej był tylko wózek :-D
zapisałam małego do żłobka będzie chodził do sierpnia, do lipca siedzi z moja kuzynka, cały czas walczymy z katarkiem juz 3 tydzień ehh i nie możemy go wypędzić.
Taka j zdrówka dla Twoich chłopaków
reszta dziewczyn co z Wami ??;-)

wracam do pracy miłego dnia

Ostatnia edycja:
Aga mała nie należy do grzecznych, wrzeszczy, krzyczy jak jest głodna, jak musi beknac czy puścić baczka. Jest nam ciężko i ciągle mi czasu brakuje. Miki potrzebuje uwagi i zabawy, staram się jak mogę ale nie zawsze się udaje.

Ewelinka to oby grzeczna była bo już na małego musisz bacznie patrzeć. A jak się czujesz?

Madziasek słodka ta Wasza córeczka, a mam wrażenie, że bardzo podobna do Mikiego jak był w tym wieku czy mi się wydaje? Niemożliwe, że już miesiąc minął!!

Aga fajnie z tym żłobkiem, mnie się wydaje, że to jest bardzo dobre, ja się bałam posłać ale widzę jak chce tam iść, jak fajnie je i w ogóle.

U nas starszy dalej kaszle, może jakby troszeczkę mniej ale Jakub ma lekki katar już i pokaszlał mi rano trochę :/

reklama
czuje sie dobrze, ciesnienie mam tylko niskie, szczegolnie w pracy, narazie mam 3,5kg na plusie wiec jestem zadowolona, duzo zdrowka dla chlopcow

madziasek pisalas gdzies jak tam drugi porod? ja jestem ciekawa jaki bedzie, lada moment i zaczne 6miesiac, czas szybko leci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry