reklama
*Venicee*
Fanka BB :)
Bidulek..znowu ok 17 dostał gorączki...znowu magiczne
39,5 ..kładzie sie i zasypia ...niech to szlag....
Paracetamol ledwo dał radę ,zbijał gorączkę 1,5h....
Aż się nocy boję ;/

Paracetamol ledwo dał radę ,zbijał gorączkę 1,5h....
Aż się nocy boję ;/
ewelinka12
venice duzo zdrowka podawaj na zmiane paracetamol i ibufen
*Venicee*
Podaje mu calpol i ibum forte na zmianę...ale działanie max 5h ;/ jestem wyczerpana już...Bidulek non stop mama i mama .....
Oby to wirus był tylko.
Oby to wirus był tylko.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Ja jeszcze schładzałam mu nóżki i rączki, no i paracetamol i ibum czy ibufen na zmianę podawałam a na noc dawałam czopek paracetamolu. No i przede wszystkim wciskałam picia ile się dało, to bardzo ważne, poić, poić. Na pewno to wszystko wiesz, po prostu piszę jak ja robię, jak u nas radzimy sobie z gorączkami. Powiem Ci, że u starszego synka nie działał ani czopek ani syropki, tylko i wyłącznie rozbierałam go i przytulałam na gołe ciało, zakładałam mu zimne i mokre skarpetki i tylko tak schodziła temperatura. Jak po nocy, jak dzisiaj?
U nas katar rozwinął się na dobre i mamy do tego kaszel, chyba z tego kataru. Póki co psikam mu hipertonicznym roztworem do nosa, potem czyszczę nosek i robię potem inhalację z mgiełki solankowej i chyba jeszcze zrobię mu z soli fizjologicznej ale nie łudzę się, że wygramy.
U nas katar rozwinął się na dobre i mamy do tego kaszel, chyba z tego kataru. Póki co psikam mu hipertonicznym roztworem do nosa, potem czyszczę nosek i robię potem inhalację z mgiełki solankowej i chyba jeszcze zrobię mu z soli fizjologicznej ale nie łudzę się, że wygramy.
*Venicee*
Nie mam sił....gorączka wraca jak bumerang...wykończy mnie ten wirus i Miki też ;/ oby dziś ostatni dzien był tej jazdy.... ;/
ewelinka12
venice wspolczuje u nas ostatni raz takie sensacje byly po szczepieniu na 18 miesiecy, goraczka trzy dni, wymioty a potem dwa przeziebienia jedno po drugim
reklama